promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szilágyi Áronék döntője után felfoghatatlan dolog történt élő adásban, sokan lemaradtak róla, sokan pedig azonnal elérzékenyültek

Szilágyi Áronék döntője után felfoghatatlan dolog történt élő adásban, sokan lemaradtak róla, sokan pedig azonnal elérzékenyültek

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Nagyon izgalmas volt a szerda este, két nagyszerű ezüst a magyar termés.

A 2024-es párizsi olimpia legtermékenyebb napja volt a szerda magyar érmek szempontjából, ugyanis a két ezüst is született Franciaországban a nyári olimpián. Az egyik a medencében, ugyanis Milák Kristóf 200 mellen úgy lett ezüstérmes, hogy majdnem a verseny nyolcvan százalékában ő vezetett. Még a 150 méteres fordulónál is nagy előnye volt, és csak az utolsó pár tíz méteren sikerült őt megelőznie a franciák aranygyárosának Léon Machand-nak, aki pár órával később újabb aranyat vehetett át a csarnokban.

Ám egy másik hatalmas nagy csata is ezüstöt hozott Magyarország számára az olimpián. A szerdai ezüstnap keretében ugyanis a férfi kardcsapat egy nagyszerű és izgalmas döntő után hozta el az aranyat. A fináléban a dél-koreaiakkal mérkőztek meg, és végig nagyon izgalmas és feszült mérkőzés volt a két kiváló csapat összecsapása. Szilágyi Áron még a végén a lehetetlenre is vállalkozott, amikor elhúztak a dél-koreaiak, ám végül nem sikerült ledolgozni a hátrányt.

A csapat tagjai: Szilágyi Áron, Gémesi Csanád, Szatmári András, Rabb Krisztián

Íme a mérkőzés legjobb pillanatai:

A magyar csapat két fantasztikus meccset is vívott a döntő előtt, először Olaszország legjobbjait, majd Irán kiválóságiat győzték le, hogy bekerülhessenek a fináléba. A csapat tagjai felhőtlen boldogságuknak adtak hangot a mérkőzés után. Az M4 sportriporterének is önfeledten nyilatkoztak, és élő adásban előkerült egy kép is, amelyet megmutattak a csapat tagjainak.

Egy kép, amely még 12 évvel ezelőtt készült, méghozzá a londoni olimpián, a nézőtéren pedig Rabb Krisztián látható még nagyon fiatalon. Rabb Krisztián most is csak 22 éves, akkor 10 évesen láthatta, ahogy Szilágyi Áron aranyat nyer Magyarország számára.

Íme az elképesztő fotó, amely azóta bejárta egész Magyarországot, nagyon sok helyen mutatták meg a közösségi médiában.

Itt pedig exkluzív beszélgetés az ezüstfiúkkal, miután hazavitték őket: