promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert váratlan dolgot mondott a magyar válogatottról, több ezren isszák majd a szavait
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róberték elemezték a mérkőzést, amely fordulatot hozott az Európa-bajnokságon.

Az elmúlt magyar meccs volt a legjobb magyar mérkőzés a 2024-es németországi Európa-bajnokságon, hiszen a csapat az utolsó utáni percekben tudott a skótok fölé kerekedni. A meccs ugyan nem hozott nagy iramot, mégis harcos küzdelem volt, és a meccs egészen a hosszabbítás utolsó percének végéig nyílt maradt. A skótokat végül egy szöglet után tudtuk megrohamozni, miután elcsentük tőlük a labdát a saját tizenhatosonkon belül.

Csoboth-Sallai-Csoboth lett az út, a végcél pedig a skót kapu. Szoboszlai Dominik lemaradt Sallai beadásáról, de az épp úgy jött, hogy Csobot Kevinnek sikerült "betörni" azt Skócia kapujába. Így a három ponttal pedig az utolsó pillanatig izgulhatunk, hogy bent leszünk-e a legjobb négy között a csoportharmadikok lajstromában. Négy feltétel közül három már az első két nap teljesült, majd tegnap az angolok nem tették meg nekünk azt a szívességet,

hogy legyőzzék Szlovéniát, így az utolsó játéknapra maradt a döntés.

Ma Csehországnak és Georgiának nem szabad győznie Portugália, illetve Törökország ellen, és ebben az esetben Magyarország az egyenes kieséses szakaszba jut, ahol egy igazán erős ellenfelet kaphat. Jöhet Spanyolország és Portugália is.

Puzsér Róbert, Egri Viktor és Boros Tamás most a Kapitányok országa című műsorban elemezték a magyar-skót meccset. Az adásnak is azt a címet adták most, hogy "Ez gyenge volt, de nyertünk!".

Puzsér pedig őszintén vallott arról is, hogy milyen meccset láthattunk. Többek között azt is megjegyezte, hogy Csoboth kapufájánál kezdett élvezhető lenni a meccs, amikor már mindkét csapat feladta a védekezést, mindkét csapat gólra játszott, mivel mindkét csapatnak gól kellett a továbbjutás elvi esélyéhez is.

Arról is beszélt a kritikus, hogy a nagy tét összerántotta a csapatot ezen a meccsen. Többek között Szoboszlai szerepéről is beszélt a tornán, illetve a magyar csapat jövőbeni kilátásairól is elmondta a véleményét.

A teljes kritika itt nézhető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás