promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ikonikus NB 574, 327, 997 cipőmodell – miért szeretik őket milliók?

Ikonikus NB 574, 327, 997 cipőmodell – miért szeretik őket milliók?

Borítókép:  Egy személy szürke New Balance 574 cipőt visel
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Olyan dizájn, amely elkápráztat másokat, soha nem látott kényelem és kivételes tartósság – ezek a New Balance 997, 574 és 327 cipők. Függetlenül attól, hogy melyik modellt választod, magabiztosan és nyugodtan fogod érezni magad benne – és nem csak a városi dzsungel felfedezésekor. Nézd meg, miért érdemes ilyen ikonikus tornacipő vásárolni.

Az NB 574 női és férfi tornacipő egy streetwear ikon modern változatban

A felhasználók világszerte szeretik a New Balance 574 modell páratlan dizájnját és ikonikus szabását. Ezek a cipők, annak ellenére, hogy a piacra kerülésük óta (1988-ban) több mint 35 év telt el, még mindig inspirálják az utcai divatot, és csodálatot keltenek mindenkiben, aki csak rájuk néz.

Ez miből adódik? A klasszikusság és a modernség ügyes kombinációjából. Ennek köszönhetően a női és férfi NB 574 cipő a stílusos lábbelik  szerelmesei számára készült, függetlenül attól, hogy milyen outfit áll nekik a legjobban. Az ilyen tornacipő tökéletesen illeszkedik a hétköznapi, városi stílusokba, de formálisabb alkalmakra is tökéletes, amikor alkalmi ruhára van szükséged.

NB 574 a sportosan elegáns férfi és női cipő, amelyben mindig jól fogod érezni magad. Nem számít, hogy munkába vagy egyetemre utazol, vagy hosszú kirándulást tervezel a parkba vagy az erdőbe. A séta közbeni kivételes kényelmet a következők határozzák meg:

  • ENCAP technológiával készült középtalp, amely könnyű és puha EVA rezgéselnyelő habot használ – ennek köszönhetően, nem kell aggódnod a kemény felületek behatásainak súlyos hatásai miatt;
  • külső talp futófelülettel, amely biztosítja a szükséges stabilitást a mozgás során;
  • Szárvasbőrből készült felsőrész, hálóval ellátott belső résszel  - ez felelős a lábak hatékony szellőzéséért a forró napokon.

A New Balance 574 tornacipő kiváló választás az egyedi dizájn miatt. Ebben a modellben minden megtalálhatod, amit elvársz egy stílusos és kényelmes lábbelitől bármilyen alkalomról is legyen szó. Válaszd az NB 574 cipőt, és érezd magad divatosan, a körülményektől függetlenül.

Olvass többet a az ikonikus NB 574 modellről.

Klasszikus cipő modern felhasználók számára – New Balance 327 modell

Női és férfi  NB 327-es tornacipő az 574-es modellhez hasonlóan világszerte nagyra értékelt a múlt és a jelen trendek művészi kombinációja miatt. Tökéletes választás a mindennapi viselethez, akkor is, ha a streetwear-es ruházati divatot szereted és akkor is, ha az alkalmi stílusokat szoktad választani. Az 1970-es évek népszerű futócipő-sorozatára való figyelemfelkeltő utalásnak köszönhetően a New Balance 327 cipő kiválóan használható sportruházatban is, például pólóval és melegítőnadrággal. Vidd magaddal kocogáshoz, kerékpározáshoz vagy gördeszkázni a skate parkba.

Piros New Balance 327 tornacipő

Ezek az elegáns sportcipők egy leheletnyi frissességet visznek kedvenc megjelenésedbe és régi iskolás érzést keltenek benned. Azt a kényelmet is biztosítja, amelyre minden nap szükséged van, és sok évszakon át kitart.

  • Ez egy könnyű lábbeli, így még könnyebbé válik az órákig tartó bolyongás a városi dzsungelben vagy a városon kívüli hétvégi kirándulások alkalmával.
  • Az EVA hab hatékonyan csillapítja az ütéseket. Ez különösen fontos, ha egyenetlen, sziklás terepen haladsz.
  • A futófelületen lévő nyúlványokkal ellátott külső talp nemcsak tökéletes tapadást biztosít a talajon, hanem rendkívül tartós és kopásálló is. Ennek köszönhetően egyenetlen utakon is kényelmesen mozoghatsz, például turistautakon.

Ha férfi vagy női NB 327 tornacipőt viselsz, megmutatod, hogy a divatban topon vagy. Kifejezetten a szürke színű lábbeliket ajánljuk, aminek köszönhetően a New Balance-szal ünnepelheted a Grey Day-t. Ez a tisztelgés a márka története és öröksége előtt, amely az 1980-as években elsőként kínált szürke cipőfelsőrészt, amely ellentétben állt a fekete-fehér színnel, és tartósabb volt, mint az akkori piacon uralkodó modellek.

A szürke a függetlenség és az erő szinonimája, aminek mindennap el kell Téged kísérnie a mai rendkívül dinamikus világban. A New Balance 327 cipőnek köszönhetően ez lehetséges.

A New Balance 997 modellt világszerte nagyra értékelték sokoldalúsága és stílusa miatt

Az 1990-es évek eleje újabb forradalmat hozott a női és a férfi tornacipők terén. A New Balance márka ekkor bemutatott egy modellt, amely – mint később kiderült – óriási sikert aratott. A mai napig ihletet ad a nem csak utcai divattervezőknek.

Az NB 997-es cipőről van szó, amely jelenleg felfrissített változatban gyönyörködteti a szemet:

  • sportos megjelenéssel, ami dinamikus karaktert ad neki;
  • színes betétekkel  ellátott felsőrésszel – a New Balance 997 cipőnek köszönhetően kitűnhetsz a tömegből és felhívhatod magadra a figyelmet, amikor csak szükséged van rá;
  • jellegzetes talpvágással, amely nemcsak kényelmet biztosít mozgás közben, hanem lehetővé teszi, hogy minden nap lazán érezd magad és független legyél.

Az NB 997 egy sportos és elegáns női és férfi cipő. Érdemes felszerelni magad velük, ha kapszula gardróbot alkotsz. A cipő kiválóan alkalmas különféle alkalmakra. Mind a mindennapokban, mind a rendezvények során, például a munkahelyen, valamint a fizikai aktivitás során elkísérhet Téged.

A New Balance 997 egy klasszikus cipő modern változatban, melynek viselése rendkívül kényelmes. Ezt a kényelmességet a rezgéselnyelő hab, a felsőrész légáteresztő hálója és a gumi külső talp határozza meg, amely megvédi a lábakat a talajra érő ütések hatásaitól. E modell nagyszerűen kiegészíti az általad értékelt ruházatot – mert kényelmes, stílusos és funkcionális.

New Balance 997 tornacipő különböző színekben

New Balance 574, 327, 997 – már több millióan beleszerettek ezekbe a modellekbe. Most itt az ideje Neked is

Ha divatos, kényelmes és strapabíró lábbelit keresel, jobb választási lehetőséget nem találsz a piacon. New Balance 327, 574 és a 997 modellek olyan tornacipők, melyek időtlen megjelenésükkel gyönyörködtetnek. A retro stílusú dizájnt ügyesen egészítik ki a modern elemek, ami teljesen egyedi stílust eredményez. Lehetővé teszi, hogy családod vagy barátaid előtt tündökölhess, és megmutatja, milyen hatékonyan tudja ötvözni a jelenlegi trendeket azzal, ami évtizedekkel ezelőtt bevált.

Ennek a cipőnek köszönhetően nem lesz dilemmád, hogy egy adott napon milyen lábbelit válassz. Egyszerűen csak nyúlj a kedvenc New vedd Balance cipődért, fel a lábadra, menj ki otthonról és... az egész világ nyitva áll előtted. A New Balance 997, 574 vagy 327 férfi és női tornacipő  univerzális kialakításának, valamint példátlan kényelmének és tartósságának köszönhetően a leghosszabb sétákat is segíti túlélni, formálisabb alkalmakkor lehetővé teszi, hogy divatosnak tűnj, és a fizikai aktivitásnak köszönhetően még az alakodról is gondoskodik. Nagyszerű választás, ha olyan outfitot szeretsz, amely soha nem megy ki a divatból.