promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skóciában a magyar válogatottról odacsípős mondat jelent meg egy újságban, elsütötték azt, amit sokan inkább elkerülnek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szombaton kisorsolták a jövő évi Európa-bajnokságra a csoportokat, és persze mindenki azonnal megszólalt.

2024-ben Németországban rendezik meg a labdarúgó Európa-bajnokságot, amely Európa egyik legnagyobb eseménye lesz az adott évben, több tízmilliók fogják majd kísérni a gyepen vívott csatákat a tévében, miközben több százezren követik majd nyomon a helyszínen, Németországban az eseményeket. Nos, Szoboszlai Dominikék az A-jelű csoportba kerültek a házigazda Németországgal, illetve a selejtezőkön nagyon meggyőzően szerepló Skóciával és Svájccal együtt. Ez egy nagyon erős csoport, bár a sajtóban elsősorban arról írnak, hogy igazából bárki megnyerheti, így pedig ez a kvartett az egyik legnyitottabb. 

Attól eltekintve, hogy Németország a házigazda, a németeknek nem megy nagyon jól a szekér az elmúlt időszakban, nagyon sok nyeretlen mérkőzés áll a házigazda háta mögött.

Természetesen a sportújságok azonnal elkezdtek foglalkozni a csoportellenfelekkel, és elkezdték latolgatni az esélyeket is, illetve a szakvezetők is komoly kijelentéseket tettek a csoportellenfelekkel kapcsolatban. Skóciában is komoly esélylatolgatás indult a csoport várható kimenetelét illetően. Steve Clarke együttesén ráadásul óriási lesz a nyomás és a fókusz is már a torna legelején, hiszen ők játsszák majd a nyitómérkőzést a házigazda németekkel. A skótok pedig már nagyon várják ezt a mérkőzést.

A The Scottish Sun cikkében megszólal a szakvezető is, aki a magyarokról szólva azt mondja, hogy jó csapatunk van, és szerinte ez egy kiegyenlített csoport lesz majd. A skótok nagyon készülnek már a tornára, a skót szakvezető pedig egy kis viccelődést is bevállalt a magyar válogatottat illetően, hiszen ellőtte azt a poént, amely a legtöbb Magyarországról szóló útikalauzban szerepel, hogy ezt a poént inkább ne lődd el. Bár érdekes lenne egy felmérés, hogy vajon tényleg ennyire nem szeretjük, ha ez a poén elhangzik.

Nos, Steve Clarke a "hungry (éhes)-Hungary" angol szójátékra utalt, amikor úgy nyilatkozott, hogy éhségérzete támadt, miután kihúzták az ellenfeleket a kalapból, amelyben Magyarország is benne volt.

Mint írják az eredeti szövegben:

"SCOTLAND boss Steve Clarke admitted he was feeling HUNGRY as his side were handed a mouth-watering draw in Euro 2024.

One that included HUNGARY."

A YouTube-on rengeteg olyan videó van, amelyben külföldiek mondják el, mit nem érdemes mondani a magyaroknak, szerintük:

(via Büntető.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás