promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai bejelentette, hogy továbblép, a Liverpool rögtön közleményt adott ki
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki az események hatása alatt van, nehéz helyzetbe került a Liverpool FC.

Nagy időket él Magyarország, és nagy időket él Szoboszlai Dominik is Liverpoolban, a nyáron a Vörösökhöz érkező játékos minden meccsen iszonyatos erőket mozgosít, és erre a szakemberek is felfigyeltek. A magyar játékos általában csapata legjobbjai között szerepel akkor is, amikor a mérkőzések végén a játékosokat értékelik a szakemberek és a szurkolók is, nem véletlen tehát, hogy Szoboszlai már számtalan nézőtéri rigmusban feltűnt. Egy Ligakupa-mérkőzésen például beállva csapata egyik vezére lett, és a Vörösök fordítottak is meccsen, Szoboszlai pedig minden valószínűséggel belőtte azt a gólt a Leicester kapujába, amely majd ott lesz a szezon végén is abban a sorozatban, amelyek közül kiválasztják a szezon legszebb gólját Angliában.

A bajnokságban sokáig veretlen Liverpool azonban a hétvégén elszenvedte az első vereségét, és bizony nagyon fájó pont lett a mérkőzés, amelyen a Vörösök az utolsó bő húsz percet dupla emberhátrányban voltak kénytelen lejátszani. És nem csak emiatt lesz emlékezetes a meccs, hanem egy óriási hiba, egy tévedés miatt is, amellyel a sportújságok manapság előszeretettel foglalkoznak. Ugyanis más lett volna biztosan a végeredmény, ha az első félidőben Luis Díaz gólját megadja a játékvezető, hiszen mint később kiderült, egy teljesen szabályos góltól fosztották meg Szoboszlaiékat.

Később amúgy az angol játékvezetői bizottság elismerte a hibát.

Jürgen Klopp is elmondta a véleményét a szituációról, ő elsősorban azt emelte ki, hogy senki nem hibátlan, de azt hitte, hogy a VAR segítségével ezek a hibák kiszűrhetők lesznek, mindenesetre azt is hozzátette, hogy büszke a játékosaira, és nagyon sokat tanult róluk. A Liverpool FC közben sajtóközleményt adott ki, és elfogadhatatlannak tartják a történteket, és azt ígérték, megvizsgálják a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Eközben Szoboszlai is hozzászólt az eseményekhez, ő azt írja, hogy tovább kell lépniük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás