promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi, milliós nyereményt hozott a Tippmixen ez a szelvény, de nem lesz könnyű utánozni
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tippmixen tudjuk jól, hogy nagyot lehet kaszálni, de ehhez néha igazán bevállalós fogadásokat kell kötni.

Mostanában a nagy eseményeken biztosra kellett menni a Tippmixen. Novak Djokovic például helyet csinálhat otthon a 23. Grand Slam-trófeájának, míg a Manchester City megverve az Intert, megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Ha Djokovicra, vagy éppen az angol triplázóra fogadtunk (mivel a bajnokságot, valamint az FA-kupát is megnyert a Manchester City), akkor bár kevés volt a szorzó, de biztosan nyertünk valamennyi pénzt. Ugyebár Tippmixen az is számít, hogy mennyi összeget vagyunk hajlandóak feltenni az adott sporteseményre.

A profik ugyebár továbbra is képesek arra, hogy kevés tétből hozzanak össze álomnyereményt. Ehhez persze az is kell, hogy olyan összecsapásokat tegyünk meg, amik nem éppen a legnépszerűbb mérkőzések, így jóval bizonytalanabb is a kimenetelük. A profi sportfogadók ugyebár tudják, hogy ezekre jóval nagyobb szorzó is jár.

A Pénzcentrum járt utána, hogy volt egy fogadó, aki 11 millió forintos szelvényt válthatott be a Szerencsejáték Zrt.-nél. A lap össze is állította a listát, hogy 15/17-es kombinációs szelvénnyel milyen mérkőzéseket tett meg a szerencsés nyertes.

Az ember ugyebár nem sűrűn fogad egy Sud América - Rampla Juniors, vagy Arturo Fernandez Vial - Dep. Concepcion meccsre. Sokan valószínűleg még azt sem tudják, hogy van olyan osztrák csapat, hogy Kapfenberg, vagy Amstetten.

Láthatjuk a Pénzcentrum táblázatában, hogy a szelvényt egyáltalán nem átlagos sporteseményekkel állították össze. Valószínűleg kizárt, hogy a Tippmix szelvényt hasraütés-szerűen állították volna össze.

Akadt olyan is, aki ezer forint alatti téttel csaknem 2 millió forintot vághatott zsebre az egyik szelvénnyel- Ez persze nagyon ritka, szóval érdemes mérlegelést is csinálni olykor, hogy mennyi pénzt költünk el a fogadásokra egy hónapban, és ez mennyi pénzt hoz.

A Szerencsejáték Zrt. 821 milliárd forint szerencsejátékokból származó árbevételt és 25,9 milliárd forint adózott eredményt ért el tavaly. Persze rengeteg nyereményt is kellett kifizetniük. Ezeknek a nettó értéke közel ötödével emelkedett az előző évhez képest, így 2022-ben 581,8 milliárd forint volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás