promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nap alatt kész lesz a nyári csúcsformád ezekkel a tippekkel
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jó idő beköszöntével egyre inkább begyűrűzik a mindennapjainkba a szokásos nyári szorongás: hogy fogok kinézni a strandon? Semmi nem áll jól, nincs már elég időm, mindenki engem fog bámulni.

 

Kezdjük mindennek az alapjával: a megfelelő bikini kiválasztása.

Rengeteg fazon, szín és minta között válogathatunk, gyakorlatilag lehetetlen, hogy ne találjunk olyat, ami jól áll. Azonban sokan elkövetik azt a hibát, hogy megveszik az első boltban talált kicsit is jól kinéző darabot, nekem úgyis mindegy felkiáltással, majd amikor élesben fel kellene venni az új szerzeményt, akkor a stílusos megjelenés helyett egész nap törölközővel takargatják magukat. Ne sajnáljuk az időt és a pénzt! Járjunk végig több boltot, próbáljunk fel több fazont és

tényleg csak azt vegyük meg, ami valóban, nekünk is tetszik.

Egy új frizura csodákra képes

Mi jut eszedbe ha azt mondjuk: szexi nő a vízparton? Hát persze, hogy a napsütötte, vizes haj. Jelentkezzünk be a fodrászunkhoz és ne féljünk kérdezni tőle! Közösen biztosan kitaláljátok, hogy milyen szín és forma áll neked jól, az új külsőddel kilépve a szalonból pedig igazi ikonnak fogod érezni magad.

Irány a manikűr-pedikűr

Nem is gondolnánk, hogy az apró részletek mennyit számítanak. Az ápoltság a legfontosabb része a megjelenésünknek, és egy szép körömről messziről süt, hogy foglalkozunk magunkkal. A fantáziánknak csak a képzelet szabhat határt. 

Strandkendő/törölköző/napernyő

Teremtsünk magunknak kényelmes környezetet. Ahogy berendezzük az otthonunkat, miért ne teremthetnénk a strandon is egy komfortos közeget? Válasszunk az ízlésünknek megfelelő napernyőt, ehhez illő törölközőt és strandkendőt. Ezeket egyszer kell megvenni, utána pedig gyakorlatilag pillanatok alatt felállíthatjuk a miniotthonunkat.

Kiegészítők, kiegészítők, kiegészítők

Dobjuk fel a megjelenésünket egy menő fülbevalóval, egy szalmakalappal, strandtáskával, papuccsal, strasszköves szandállal. Ezek olyan dolgok, amik alkattól függetlenül mindenkinek csinosak, azonban sokat tudnak dobni a megjelenésünkön.

Ezekhez a tippekhez persze az a legfontosabb, hogy elengedjük a sanyargató negatív gondolatokat és valóban jól érezzük magunkat, hiszen bármennyire is elcsépelt gondolat, az őszinte mosolynál nincs szexibb viselet. A végére pedig még egy kis segítség: az igazság persze az, hogy az emberek nagy része hasonló gondolatokkal küzd, emellett pedig egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy a többi napozón hol van egy kis zsírpárna, vagy mit visel. Mindenki azért megy ki a vízpartra, hogy jól érezze magát. Azt javaslom, hogy te is tedd ezt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás