promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar férfi élete felejthetetlen élményéhez jutott a hajdúszoboszlói strandon
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar strandok időnként meghökkentő helyzetnek lehetünk tanúi, ha nyitott szemmel járunk.

Már régóta járja fővárosunk, Budapest utcáit a Promotions.hu riportere, aki már eddig is hazánk legfurcsább és legkedvesebb arcait derítette fel. A kétmilliós nagyváros közterületein pedig a merítési lehetőségekhez képest sok a bátor nyilatkozó, akik sokszor egy nagyon szimpla, pár szóval is megválaszolható kérdésre tudnak hajmeresztő, kimerítő válaszokat. Az utca emberét általában igyekezzük könnyen megválaszolható, de nagytöbbségében személyeskedő kérdésekkel elszámoltatni. 

A minap egy már-már meghökkentő videót sikerült feltöltenünk a népszerű videó-megosztó portálra és alkalmazásra. A világszerte sokat kritizált, de még mindig elképesztően sikeres TikTok pedig ideális terepe az olyan virális anyagoknak, amelyek egyről a kettőre képesek hihetetlen mennyiségű megtekintőt összetrombitálni. Ezek közül számít az egyik jeles anyagunknak egy közepes jó népszerűségű videó. Nagyjából 95 ezren nézték és hallgatták meg egy fiatal férfi történetét, aki élete egyik legemlékezetesebb vicces történetét osztotta meg riporterünkkel:

"Körülbelül ilyen három-négy éves forma lehettem, és anyukám azt mondta, hogy most már elég nagy vagyok ahhoz, hogy egyedül végezzem el a vécézés folyamatát. Azt hiszem, hogy egy hajdúszoboszlói strandon történt mindez, és a strand másik végében volt a WC. Úgyhogy kicsi én elsétált oda, és a család állt és várta, hogy meg lesz-e oldva ez a probléma..."

- kezdett bele a nagyon humoros sztoriba, hősünk. 

Az események folytatását nem szeretnénk a kivonatolás fegyverével ellőni. Sokkal szívesebben mutatnánk meg azt az eredeti videóban. Amihez pedig csak jó szórakozást tudunk kívánni. Ha tetszett a videó, akkor mindenképp nyomjatok a szívecskére, és bökjétek meg a Követés gombot! Hamarosan újabb anyaggal jelentkezünk! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás