promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs kizárva, hogy Terence Hill teljesen összeomlott – ez nagyon nem tett jót a szívének így 84 évesen
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok nem tudják, de Bud Spencer ikonikus partnere nagy focidrukker. Valószínűleg Terence Hill ennyi idősen már nehezen bírta ezeket az izgalmakat.

Bud Spencer és Terence Hill kultikus párosát senkinek sem kell bemutatni hazánkban. A rajongók többsége akkor is meg fogja nézni a kedvenc filmjeit a tévében, ha már éppen az ezredik ismétlése megy le az adott alkotásnak. Érdekes lenne összeszámolni, hogy némelyik hányszor ment le a megjelenése óta Magyarországon.

A duó 1967-től 1985-ig rengeteget alkotásban dolgozott együtt. Az utolsó közös filmjüket csaknem tíz év után vették fel, amit 1994 karácsonyán mutattak be az olaszországi mozik – ez volt a „Bunyó karácsonyig”, amit amúgy Terence Hill rendezett. Ezután útjaik végleg külön váltak, de természetesen jóbarátok maradtak.

Sajnos Bud Spencer már nincsen köztünk. Hazánk kedvenc pofonosztója 2016-ban, 86 évesen hunyt el. Terence Hill idén márciusban lett 84 éves, de még mindig kiváló formában van hála égnek.

Bár érte egy nagyobb stressz a hétvégén, mivel a kedvenc csapata több mint tíz év után lehetett volna újra bajnok. Sokan nem tudják, de Terence Hill őrült nagy Borussia Dortmund drukker, bár ez olasz származásúként ez eléggé meglepő lehet.

Ahogy a bunteto.com beszámolt róla, Bud Spencer egykori filmes párjának közel áll a szívéhez Németország, mivel hat éves koráig Lommatzschban élt. Bár ez elég messze van Dormuntdtól, de mégis a Borussia lett az egyik kedvenc csapata.

Mivel szombaton a Bundesliga zárófordulójában a Dortmund csak ikszelt a Mainzcal, a Barern München pedig a végén nyert Kölnben, így a gólkülönbség a rekordbajnoknak kedvezett. Bár a Bayern meccs sokáig ikszre állt, de Musiala megszerezte a győztes gólt.

Egészen biztosan nézte a Dortmund meccsét, akik nagyon nyomtak végig, de ez csak 2-2-re volt elég. Ezek az izgalmak 84 évesen nem nagyon tettek jót a szívének. Meglátjuk, hogy a legendás színész jövőre izgulhat-e a bajnoki címért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás