promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azt hitték a vibrátorát posztolta ki a focista, de sokkal durvább a valóság
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szégyenletes játékszert felejtett az Insta fotóján az ifjú Garnacho a Manchester Unitedtól, aztán gyorsan törölte azt.

A már évek óta csak szenvedő és a saját útját megtalálni képtelen Manchester United egyik legígéretesebb csillaga az argentin tehetség, Alejandro Garnacho. A 18 esztendős szélső ugyan a Spanyolországi Madridban született, és a helyi Atléticoban nőtt fel, ám már egy ideje pálcát tört a "Vörös Ördögök", na meg az argentin válogatott mellett. Az üstökös sebességével berobban ballábas támadó 2004-ben született, így már hódolhat az Egyesült Királyságban is az olyan dolgoknak, mint dohányzás. Ez is lett most a veszte. 

Garnacho még a hónap elején szenvedett komoly térdsérülést egy bajnoki meccsen, így azóta otthonról kénytelen nézni a Manchester United aktuális mérkőzéseit. Így tett a fiatal játékos hétvégén is, miközben csapata éppen az FA-kupa negyeddöntőjében meccselt a nem éppen világverő Fulham ellenében. A londoniak végül nem bizonyultak túl nagy falatnak, és a MU simán bejutott a sorozat elődöntőjébe. 

A hetekre-hónapokra kiesett Garnacho tehát saját nappalijából nézte a találkozót, és a botor fiú egy roppant meggondolatlan fényképpel akart a követői tudtára adni a klubhűségét. Ugyanis először egy olyan fotót töltött fel az Instagramra, ahol a bazi nagy televíziója mellett egy elsőre félreérhető műszer fekszik a kanapén. A hozzászólások között felmerült az is, hogy a törékeny focista egy zöldes szexuális segédeszközt, egy vibrátort pihentet a nappaliban. Ám a trollok megjelentek az elégedetlenkedők is, akik szerint nem kellene egy profi sportolónak reklámoznia az olyan feltehetően egészségtelen dolgokat, mint az elektromos cigaretta. Pár perc és némi felháborodás után Garnacho lekapta a képet, és már egy megszerkesztett képet tett ki az Instára, immár a feltételezett vape eszköz nélkül. 

Sportolótól méltatlan dolog az elektromos cigaretta, vagy ők is csak esendő emberek? 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás