promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő győztesét is megvette a Manchester United
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alighanem az osztrák válogatott Marcel Sabitzer felesége, Katja Kühne lett a januári átigazolási időszak legnagyobb dobása. Mellbedobással ugyanis a transzferidőszak utolsó óráiban engedte el "őket" a Bayern München a szintén komoly erőt képviselő Manchester Unitedhoz. 

Nagy szüksége volt egy komoly munkabírású és sokoldalú középpályás megszerzésére a legendás Manchester Unitednak. Az angol rekordbajnok együttes ugyanis sérülés miatt elveszítette egyik idei legjobb játékosát, Christian Eriksent. A dán sztár a minap sérült meg, és szinte biztosan nem játszhat áprilisig-májusig. Pedig a "Vöröd Ördögök" nagy reményekkel szerezték meg tavaly nyáron az életmentő műtéten is átesett karmestert. 

Vissza Sabitzerékhez: az osztrák válogatott frontemberének jót tehet majd a környezetváltozás, lévén az elmúlt másfélévben inkább csak csere volt a Bayern Münchenben, míg előtte a magyar sztárok által is fémjelzett RB Leipzigban vezérnek számított. Igaz, a 28 éves játékos egyelőre csak kölcsönben próbálhatja ki magát az angol bajnokságban. Ennek ellenére követi őt családja is Manchester iparvárosába, hogy biztosítsák a lehető legkomfortosabb életet hősünknek. 

Gyermeke mellett ott lesz természetesen Sabitzer felesége, Katja Kühne is. Az ukrán szupermodell, akivel 2017. óta alkotnak egy párt, hírességnek számít Németországban. A herszoni származású Katja ugyanis 2014-ben megnyerte az ottani Nagy Ő-t, vagyis a The Bachelort. A focistánál kilenc évvel idősebb Kühne kisasszonyt gyakran foglalkoztatják a német divarmárkák és áruházláncok, mint eladható reklámarc és test, például a nálunk is ismert About You. A bombázó Katjanak egyébként van már egy tizenhat éves fia is korábbi kapcsolatából, míg Sabitzerrel közös kislánya négy esztendős. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás