promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a csalfa Piqué is rámozdult a világ legjobb focistanőjére, pedig az a lányokat szereti
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korábban már villantott feszes melleket és izgalmas fekete bugyit is a spanyol FC Barcelona ásza, Alexia Putellas.

Egymás után kétszer választották meg a világ legjobb női futball játékosának, az 1994-ben született Alexia Putellas-t, aki már 2012. óta szolgálja az FC Barcelona csapatát, közben pedig igyekszik a spanyol válogatottal is átütő sikert elérni. Ugyanis idén újra nekifuthatnak a világbajnokságnak, melyre Ausztráliában és Új-Zélandon fog sor kerülni idén nyáron. Ám egyelőre a katalán klubcsapat sikereire kell koncentrálnia az Alexia néven futó karmesternek, akikkel most is versenyben vannak a történetük második Bajnokok Ligája győzelméért. 

A 29 éves Putellas vitathatatlanul a világ egyik legjobb játékosa, és sokat tesz a másság elfogadásáért folytatott harcban, ám sokak szerint inkább csak a Barcelona jólmenő márkaneve miatt kaphatta meg a második Aranylabdáját a közelmúltban. A felvállaltan leszbikus focista ugyanis sokat volt sérült, ráadásul még ki is kaptak a női Bajnokok Ligája legutóbbi döntőjében örökös európai riválisuktól, az Olympique Lyontól. 

Putellas egyébként nagy visszatérőnek számít, így sérülései után is remek formának örvendhet. A százszoros spanyol válogatott hölgyemény ugyanis Katalóniában született, ám fiatalon lemondott róla a Barcelona. És csak a helyi és környékbeli kiscsapatoknál nyújtott meggyőző teljesítménye után fogadták vissza a legendás gránátvörös-kék kötelékbe. Igaz, azóta már a klubtörténet legnagyszerűbb és legsikeresebb futballistája lett. Nagyságát még szerelmi civódása, majd szakítása a csapattársával, Jennifer Hermosoval sem tette tönkre. 

Pár évvel ezelőtt Putellas egy közös, hivatalos videóban nyilatkozott a férficsapat akkori ászával, a ma már botrányhősnek számító Gerard Piqué-vel. Láthatóan a mostanra visszavonult védőnek tetszett a helyzet, ám alighanem ő is tisztában volt hősnőnk szexuális preferenciájával. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás