promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vírusként terjedő pornót forgattak a mosdóban, amíg a csapat nyert a pályán!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen a botrány Nizza városában, mindenki a WC-n pornót forgató szexpárost keresi, bár egyelőre nem ajánlottak fel jutalmat a megtalálónak. Pedig az OGC Nice tulajdonosa egy igazi milliárdos, aki most nagyon sértve érzi magát. 

A francia bajnokságban vitézkedő OGC Nice gazdája egy bizonyos Sir Jim Ratcliffe, aki az INEOS cég alapító tulajdonosaként rendkívül sok pénzt halmozott fel az elmúlt évtizedekben. Az egykori vegyészmérnök mára a világ egyik leggazdagabb embere, sőt pár éve a 21 milliárd dolláros vagyonával az Egyesült Királyság legvagyonosabb magánszemélye volt. A nevezett vállalatban pedig még mindig kétharmados részesedése van. Ezért is volt meglepő, hogy hamarabb volt külhonban saját focicsapata, mint hazai berkekben. 

A nem túl veretes Nice jelenleg remek szériában van, amit a Sun című brit bulvárlap egyesen egy szerencsehozó párnak tulajdonít. A minapi írásuk szerint ugyanis a nizzai csapat január 29-i hazai meccsén egy szerelmes pár esett egymásnak az ECO Stadion egyik mosdójában. Sőt, ami az igazán próblémás, hogy az aktust még meg is örökítették, így nyújtva bizonyítékot a közerkölcs megsértéséhez. Erre pedig a videófelvétel közösségi médiás megjelenésével figyelmeztették is a klub vezetőit. 

Természetesen a nizzai vezérek azonnal felháborodtak, és jogi panaszt nyújtottak be az amatőr-felvétel miatt, lévén az a „stadion arculatának pornográf tevékenységgel való társítása miatt” helytelen és nem engedélyezett. Ugyanis ehhez mind a klub, mind a stadion-üzemeltető, mind pedig a városi önkormányzat beleegyezését ki kellett volna kérni a forgatáshoz. 

[[nic2]]

Állítólag Sir Jim Ratcliffe-nek sem feltétlenül jön jókor a pornó-botrány, lévén éppen szülővárosa, Manchester felé fordult a figyelme. A híres milliárdos ugyanis éppen szeretné megvásárolni szeretett klubját, a Manchester Unitedot, szerény 6 milliárd fontért. Eközben a szexéhes páros továbbra is "szökésben" van a francia riviérán. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás