promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messivel takarózik a világbajnok botránykapus a fallikus tánc után
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emiliano Martínez a foci történetének egyik legbotrányosabb jelenete után képes Messire hivatkozni, amely még mindig elég erős ütőkártya lehet, ha a hülyeséget kell leplezni.

Egy emlékezetes hónapot követően egy végletekig kiélezett világbajnoki döntőt nyert meg alig két hónapja az argentin válogatott. A dél-amerikaiak történetük során a harmadik vb-elsőségüket gyűjtötték be. A siker két fő letéteményese a pályán az aranylabda-halmozó veterán, Lionel Messi, illetve a különc természetű kapus, Emiliano Martínez volt.

Az ő kettejük klasszisával álltak szemben a döntőben a franciák. A végső siker úgy lett Argentínáé, hogy Martínez kapus valósággal megbabonázta az ellenfél rúgóit a tizenegyes-párbajban. A lefújás után következett a loszaili éjszakában a trófea-ceremónia, melyen átadásra kerültek az egyéni díjak is. A legjobb kapusnak járó elismerést a világbajnokság hajrájáig csak jó közepesen védő Martínez kapta, aki nélkül aligha jutott volna el hazája a fináléba. A már korábban is lökött hírében álló kapuvédő pedig egy különös ünneplést mutatott be a díja átvétele után. Szexuális aktust mutatott be az átvett emléktárgyon.

Természetesen másnap bejárta a világsajtót és az internetet az argentin őrülete. Az esetről az a hír járta, hogy tettével a francia szurkolókat akarta megfricskázni, akik az egész döntő alatt piszkálták őt.

Most viszont új verzióval jött elő a 30 esztendős Martínez, akit az Origó idézett a minap:

„Nem akartam megbántani senkit sem. Nagyon szeretem a francia kultúrát és a mentalitást. A gesztus, amit a legjobb kapusnak járó trófeával tettem, egy vicc volt a csapattársaimmal. Ugyanezt megtettem a Copa Americán is, és utána mindannyian azt mondták nekem, hogy úgysem teszem meg még egyszer. Még Leo is ezt mondta. Úgyhogy miattuk csináltam, semmi más oka nincsen”

– árult el új fejleményt a fallikus terror-akcióról az angol Aston Villa légiósa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás