promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem kér a sztárcsapatból a szexuális erőszakkal vádolt focista
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United fiatal focisztárját meghurcolták Angliában, most külföldön folytatná, hogy tisztára mossa pedigréjét. Állítólag Kínába vágyik, ahol még jól meg is fizethetik az eddig valójában nem túl sok sikert elért Mason Greenwoodot. 

A múlt hét egyik legérdekesebb híre, miszerint sok-sok felelőtlen és bűnútjára tévedt futballistával ellentétben Mason Greenwood ártatlan lehet egy ellene felhozott nemi és kapcsolati erőszakkal kapcsolatos vádemelésben. Az illetékes nyomozóhatóság ugyanis ejtette a vádakat a Manchester United egy évvel ezelőt éppen ezért felfüggesztett focistájával kapcsolatban. Az ifjú sportoló ügye akkoriban hatalmas port kavart. Mindamellett, hogy nem játszhatott az angol bajnokság sztárcsapatában, még a szponzorai is kihátráltak mögüle. Rossz példája miatt a FIFA videójátékokból törölték, értékét pedig a mértékadó Transfermarkt.de is lenullázta. 

Ám a szerencse és az igazság végre rátalálhatott az eddig egyszeres angol válogatottnak számító tehetséges szélsőre. Greenwood immár szabad emberként mozoghat és élhet. Azonban a szigetországi sajtó információi szerint nagyon megsértődött szeretett klubjára, a Manchester Unitedra. A munkaadó, amely már hatéves kora óta játszatta a támadót, szinte teljesen kihátrált mögüle a botrány kirobbanása óta. A "Vörös Ördögök" már-már elhatárolódtak Greenwoodtól, miközben még őt tökéletesen megillette az ártatlanság vélelme. Ezt persze igencsak zokon vette 21 éves hősünk, aki ugyanúgy összeveszni látszik velük, mint a tavaly szakító klublegenda, Cristiano Ronaldo. 

A pletykák arról szólnak, hogy szezon közben a csapattársak sem igazán örülnének Greenwood visszaépítésének. Sőt, egyelőre még a holland edző, Erik ten Hag sem akar foglalkozni régi-új játékosuk sorsával. Ezen felbuzdulva a játékos már nem is akar játszani a Manchester Unitedban, és még Angliából is lelépne. Pedig a nagyrivális Manchester City máris bejelentkezne a kegyeiért, mint gáláns megmentő. Greenwood azonban döntött, és a kínai bajnokság valamelyik pénzes gárdájánál akarja újra felépíteni magát, mind anyagilag, mind teljesítményben. 

A közelmúltban már foglalkoztunk olyan játékossal, aki megfordult a Premier League-ben, ám most inkább a hatóságok célkeresztjében van, semmint a sportrajongókéban. Állítólag a korábbi Arsenal-tehetség, Anthony Stokes az utóbbi időben inkább a drogfutárkodásban látja a jövőjét. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás