promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 millió forintnyi kokóval kapták el a híres focistát
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Száguldozó kokain-futár lett az egykor még az Arsenal csapatában is megforduló focista, és pár hét alatt már másodszor kellett lekapcsolnia a kitartó dublini rendőröknek. Anthony Stokes 2020-as visszavonnulása óta képtelen fékezni magát, sajnálatos, hogy idáig lecsúszott a korábbi reménység. 

Tinédzserként még az Arsenal akadémiáján nevelkedett, ám nehéz természete miatt nem sok jövője volt a híres londoni futballcsapatnál Anthony Stokes-nak. A mára már gyakorlatilag visszavonult ex-focista 34 évesen mégis elmondhatja, hogy sikeres játékos volt. Több bajnoki címet is szerzett a legendés skót Celtic-kel, akiknél néha még csapatkapitány is lehetett. Azonban az ír játékos a Sun szerint egyre inkább borzolja a kedélyeket, és hamarosan elveszítheti a szabadságát is. 

A felelőtlen Stokes-t a minap hosszú, belvárosi autósüldözés után tudták csak megállítani a dublini zsaruk. A volt csatár több lámpán átszáguldozott. Hivatalosan veszélyes vezetés, illetve mintamegtagadás miatt jelentették fel. Ám először korábbi, pár héttel ezelőtti húzása miatt kell felelnie. Pénteken ugyanis már a bíróságon lesz azért, mert ott volt egy olyan gyülekező helyen, ahol kokain cserélt gazdát. Nem nála volt konkrétan a több, mint 4000 fontot érő szállítmány, ám azonnal kereket oldott a rendőrség megjelenése után. Csak hosszas üldözést követően, húsz perc elteltével adta meg magát. Akkor egy éjszakát kellett rendőrségi fogdában töltenie. 

Állítólag Stokes már most elmarasztaló ítéletre számíthat, és az újabb eszetlensége után könnyen a rácsok mögött köthet ki, miközben egy kisgyermeket nevel otthon párjával. 

Stokes nem most kezdte a bajkeverést. 2013-ban egy általa pocséknak titulált Elvis-imitátort vert össze, majd 2019-ben volt barátnőjét zaklatta durva és sértő üzenetekkel. Skóciában még elfogatóparancs is volt ellene, mert nem jelent meg egy ítélethirdetésen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás