promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: egész Amerikát megrengető döntést hozott a futball-legenda
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Brady NFL-sztár döntött az újabb visszavonulás mellett, és már csak a szlovák modell barátnőre kell figyelnie. A sportág negyvenöt éves klasszisa klublegendaként hagyta ott korábban a New England Patriots-ot, és most a Tampa Bay Buccaners-t is. Reméljük, mentális egészségét nem kezdi ki a nyugdíjas élet. 

Tom Brady fontos döntést hozott meg. Amerikai idő szerint ma reggel a Twitteren, saját videójában közölte elhatározását, miszerint most aztán tényleg visszavonul a profi futballtól. Az NFL-ben több, mint két évtizedet lehúzó csillag hét bajnoki címmel és megdöntethetetlennek tűnő rekordok sokaságával akasztja szögre a stoplist és teszi le a tojáslabdát. A jelek szerint a veterán játékos belátta, hogy még egy szezont nem bírna sem a teste, sem az idegrendszere. 

Mint ismert, manapság sokkal többet foglalkozott a bulvármédia Tom Brady pályán kívüli életével, mint a sport-teljesítményével. Pedig utóbbival még mindig nem volt igazi probléma, lévén húzómebere volt a csak a rájátszásban kieső Buccaners-nek. Azonban a focisztár élete romokban hevert 2022-ben. Ősszel bejelentette, hogy elválnak feleségével, a szintén nem kevésbé híres brazil modellel, Gisele Bündchennel. 

[[tom2]]

Brady baráti viszonyról, és fájdalmas, de nyugodt elengedésről nyilatkozott akkoriban. Bár a pletykák akkor arról szóltak, hogy kapcsolatukat az tette tönkre, hogy egy éve a sportoló meggondolta magát, és mégis újra focizni akart. Állítólag a szex-mennyiséggel sem volt megelégedve a még mindig szépséges Gisele.

Igaz, a tizenháromévnyi házasság után nem sokáig szenvedett egyedül Brady, mert máris egy fiatal szlovák modellel kezdett randizni. Veronika Rajek szintén megérne pár ajtócsapkodást, főleg, ha még egy mindent megnyerő és multimilliomos focista felszabaduló idejéről van szó:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás