promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heves vadmacska az ágyban a szupermodell Gisele Bündchen, ezért is válik a sztársportoló férjétől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárpár hipergyorsan szakított, a brazil modell máris új pasira vadászik.

A napokban robbant a hír, hogy széthullik egy újabb álompár, 13 év házasság után az amerikai futball egyik ásza, Tom Brady elválik brazil szupermodell feleségétől, Gisele Bündchentől. Az ok rendkívül prózai, a 45 éves sportoló és 3 évvel fiatalabb neje állítólag szexuálisan elhidegültek egymástól, amibe az is belejátszott, hogy Bradynek a meccsek előtt tiltva volt a szex.

„Nem mondom, hogy mindig betartottam az előírást, de ez azért nem a legideálisabb meccs előtti bemelegítés”

– fedte fel maga a sportoló is egy podcastban. Nehéz elhinni, hogy két közös gyermek és közel másfél évtized együttlét után a pár nem passzolt össze az ágyban, de előfordulhat ilyen furcsaság.

A szépséges Gisele 2000 és 2005 között Leonardo DiCaprióval járt, és állítólag abban a viszonyban is előfordult egy-két szokatlan helyzet. A színész többek elmondása szerint rettentően önző az ágyban, csak a saját örömére összpontosít. Így történhet meg rendszeresen, hogy szex közben zenét hallgat egy fülhallgatón, közben pedig Elf Bart szív.

Ezek szerint ez nem sokakat zavar, hiszen a csibészes mosolyú DiCaprio olyan hírességeket vitt ágyba, mint Blake Lively, Miranda Kerr, Rihanna és persze Gisele Bündchen, most pedig a szupermodell Gigi Hadidra hajt.

Gisele a hírek szerint nem hazudtolja meg brazil származását, az ágyban igen temperamentumos, és még 42 évesen is sűrűbben vágyik az intim együttlétekre, mint a hasonló korúak. A Bradyval való szakítása talán kicsit fel is szabadította, hiszen a hír nyilvánosságra kerülése után olyan merész képeket tett ki az Instagram-oldalára, mintha máris egy új pasi befogását készítené elő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás