promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bizarr szexrituálé tette tönkre Gisele Bündchen és Tom Brady házasságát
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felszínes szemlélőnek olybá tűnhetett, hogy Tom Brady és Gisele Bündchen idilli és odaadó házasságban éltek, teljesen addig, amig be nem jelentették, hogy elválnak. Azóta mindig hallani valami újat egy-egy sérelemről, azonban az utóbbi napvilágot látott részlet valóban mindent elképzelést felülír. 
 

A megerőltető felkészülés, illetve azok az áldozatok, amelyeket a sportoló annak érdekében hozott meg, hogy minél sikeresebb legyen a pályán - ne felejtsük, a férfi jelenleg 45 éves -, utóbb úgy tűnik, a házasságába került. Gisele ugyanis nem volt elragadtatva a férfi áldozathozatalától, legalábbis abban az esetben semmiképp, amikor szexre került a sor. Illetve, került volna.

A Bucaneers irányítója ugyanis állítólag elég sűrűn élt az önmegtartóztatás rituáléjával, ami nemes egyszerűséggel annyit jelent, hogy a meccsek előtt nem élt szexuális életet. 

„A házasságuk megfagyott, mint a jég” – fogalmazott egy, a sportolóhoz közel álló NFL-tag. A Buccaneers irányítója ugyanis a lehető legtöbb energiát akarta beletenni a meccseibe, és nemcsak meccsnapokon,hanem a szezon előrehaladtával a szexmentességet akár 72 órára is kiterjesztette.

A Marca egy, a párhoz közel álló forrás alapján azt írja, hogy Gisele Bündchen emiatt attól félt, hogy a férfi nem szereti őt. Úgy fogalmaztak,

"A brazil szupermodellnek nagy a szexuális étvágya, és azt mondta a barátainak, hogy többre van szüksége a férjétől".

A cikkben érdekességképp megjegyzik, hogy az ex-sztárpár gyermekei hasonló időpontban fogantak meg - a szezon végén -, és mindketten decemberben jöttek világra. A Victoria's Secret egykori angyalát egyébként nemrég fotózták le jegygyűrűje nélkül, amint egy holisztikus gyógyítót látogat meg, ugyanis spirituális gyógyulásra van szüksége az ínséges időszak után. Megjegyzik, a gyűrűt akkor sem hordta valami sűrűn, amikor még együtt volt a férjével. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás