promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű, fenékrázós csaját is vitte magával Londonba a lengyel sztárfocista
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagy korkülönbség ellenére nagy volt az egyetértés. A decemberi világbajnokságot is megjárt 22 éves Jakub Kiwior együtt költözött a britek fővárosába 30 esztendős párjával, Claudia Kowalczykkal. A focistának szerencséje volt: párja szintén világjáró sportoló, ugyanis a twerkelésnek köszönhetően már több országban is vendégeskedett. 

Még csak a huszonharmadik születésnapja előtt áll, de már Jakub Kiwior is megtapasztalt néhány (labdarúgó)kultúrát. A lengyel védő ifistaként a belga Anderlechtnél sajátította el a legfontosabb alapokat, hogy aztán a szlovák bajnokságban (Podbrezova, Zilina) húzzon magára meccsrutint. Az elmúlt másfél évet viszont már az olasz ligában érdekelt Speziaban töltötte. A kiscsapatnál már feltűnést keltett tehetségével és keménységével, így nem meglepő módon a válogatott debütálása és a vb után máris kapkodtak érte a topklubok. Végül az angol Premier League-et vezető Arsenal csapott le rá.

A londoni sztárcsapat pedig nem szégyellt kifizetni érte 25 millió eurót, amellyel a valaha volt ötödik legdrágább lengyel játékos lett. Kiwior egy 2028 nyaráig érvényes szerződést írt alá az "Ágyúsokkal", és már az elmúlt hétvégén ott ült a lelátón, amikor az új együttese 3-2-es győzelmet aratott a Manchester United ellen. 

Sokaknak már ekkor feltűnt Kiwior mellett egy szemrevaló szőke hölgyemény, aki nem más, mint a felesége (egyes források szerint "csak" a barátnője), a már emlegetett Claudia Kowalczyk. A hölgyemény egyike Európa legsikeresebb TikTok influenszereinek, majdnem félmillióan követik izgalmas, twerkelős videóit. Sőt, pár évvel ezelőtt a kontinens-bajnokságon az elődöntőig menetelt a fenékrázás roppant erotikus műfajában. Alighanem hamar az angol bulvár felkapott szereplője lesz. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás