promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő most a legértékesebb ukrán, akinek egy egészen más háborúba kell beszállnia
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt is csapatok harcolnak, de Mihajlo Mudrik most békésebb vizekre evez a Premier League-ben.

Nem csitul a háború Oroszország és Ukrajna között, és már a szakértők sem mernek jóslatokba bocsátkozni, hogy mikor lehet ennek az egésznek vége. A harcok csak élesednek, Zelenszkij és Putyin pedig még semmiképpen sem szeretnének tárgyalóasztalhoz ülni egymással.

Van egy ukrán, akinek azonban most egészen más harctéren kell bizonyítania, és ez pedig az angol Premier League. Persze csak jelképesen hasonlítjuk ezt a kettőt egymáshoz, mivel továbbra is rettentően szomorú, ami most Ukrajnában zajlik.

A Sahtar Donyeck 22 éves támadója óriási lehetőséget kap a bizonyításra, mivel Mihajlo Mudrik a Chelseaben folytatja a pályafutását. A londoni kékeknek kell is az erősítés, mert jelenleg a 10-ik helyen tanyáznak. Ez tényleg a senki földje, mert a kieséstől messze vannak, de a Bajnokok Ligája feljutástól is.

Ha jelenleg a Chelsea a pályán nem tud, akkor már az átigazolási időszakban csapott oda az Arsenalnak, akik szintén meg akarták szerezni az ukrán támadót.

A tulajdonosváltáson átesett Chelsea nem sajnálja a pénzt, így Mihajlo Mudrikot az egyik legértékesebb ukránná tették, mivel 100 millió eurót, 39,6 milliárd forintot fizettek ki érte. Ezzel úgy tűnik az Arsenal már nem tudott versenyezni.

A támadó középpályás 2031-ig szóló szerződést írt alá a londoni klubhoz. Vasárnap délután már a Stamford Bridge stadionjában szurkolt új klubjának a Crystal Palace elleni bajnoki összecsapáson. Kabalának jó volt, mert a Chelsea egy döntetlen és két vereség után végre nyert egy meccset.

Meglátjuk, hogy az ukrán játékos hogyan fog teljesíteni a pályán. Mivel az angol csapatban sok a sérült, így valószínűleg minél hamarabb be fogják vetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás