promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pelé is rákerült a mémre, amivel alaposan megalázták Cristiano Ronaldót
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már rengeteg kommentelő is úgy látta, hogy ideje lenne leszállni a portugál klasszisról.

A Manchester United és Cristiano Ronaldo között őrülten feszült volt a viszonya anno. A portugálok legendája erre csak rátett egy lapáttal egy igen kényes interjúval. Ebben arról beszélt, hogy szerinte a klubja elárulta őt, és Ten Hagról azt mondta, hogy nem tiszteli, mert az edző sem tiszteli őt, a csapat pedig semmit nem fejlődött, amióta Sir Alex Ferguson távozott.

Innentől nem volt visszaút, a Manchester United a háttérben eldöntötte, hogy minél hamarabb meg akar szabadulni a támadótól. A klub jelenleg nem áll rosszul a Premier League-ben, mivel a legutóbbi öt meccsükből csak egyet veszítettek el, a többit megnyerték.

Tavaly december végén a szaúd-arábiai al-Nasszr hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót. Sokan gondolták, hogy Ronaldo arra hajt, hogy még megvillantsa a tudását a Bajnokok Ligájában, de inkább maradt a pénz mellett.

A portugál játékos médiaértesülések szerint évi 200 millió eurós szerződést kapott új csapatától. Bár az is igaz, hogy a Real Madridban a csúcsok csúcsára jutott, azt pedig már nehéz lenne túlszárnyalni.

A 37 éves portugál futballista a bemutatóján arról is beszélt, hogy Európában elvégezte a munkáját. Sok ajánlatot kapott, de a végén csak az al-Nasszr csapatánál kötött ki. Cristiano Ronaldo nagyon hiányzik a vébé trófea a vitrinjéből.

A támadó a Marokkó elleni összecsapáson az első félidő után állt be, de már nem tudott csodát tenni. A csalódottságának a közösségi médiában is hangot adott.

„Pályafutásom legnagyobb álma volt, hogy világbajnokságot nyerjek Portugáliának. Ez mindig is motivált. Szerencsére sok nemzetközi címet nyertem, köztük a portugál válogatottal is, de a legnagyobb álmom az volt, hogy nemzeti csapatunk a csúcsra érjen”

- írta Ronaldo, aki megköszönt mindent Portugáliának és persze a rendező ország Katarnak is.

Pelé akkor még megköszönte, hogy Ronaldo mosolyt csalt mindenki arcára, míg LeBron James legendának nevezte a támadót Instagramon.

Közben persze akad olyan is, aki egy mémmel kötött bele Ronaldóba. Ezen az látható, hogy Lionel Messi, Pelé, és Maradona is a vb-trófeát csókolgatja, de Ronaldónak csak a vizes palack jutott.

Sok kommentelő gondolja úgy, hogy ezen felesleges vitázni, ráadásul nincsen kizárva, hogy Ronaldo igyekszik olyan fitten tartani magát, hogy visszatérjen 2026-os labdarúgó-világbajnokság. Ezt az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó közösen rendezi majd 16 városban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás