promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben a palotában fog lakni Cristiano Ronaldo, egészen elképesztő luxusban fejezheti be a karrierjét
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A portugál zseni évente 75 milliárd forintot keres majd.

Cristiano Ronaldo nagy dobásnak szánta az idei katari futball-világbajnokságot, a portugál válogatott azonban idejekorán elvérzett, óriási meglepetésre Marokkó búcsúztatta a negyeddöntőben. A februárban már 38 éves csatárzseni azonban mindettől nem roppant össze.

Már csak azért sem, mert neki azért sikerült egy elképesztően jó üzletet nyélbe ütnie. Bármennyire kizártnak tartotta korábban, most mégis úgy tűnik, hogy a pályafutását Szaúd-Arábiában fogja befejezni.

Az Al Nassr brutális fizetést, szezononként 200 millió dollárt (vagyis mintegy 75 milliárd forintot) kínált neki, amitől rögtön eloszlottak a kétségei. A megállapodást tehát tető alá hozták, már csak egy megfelelő szállást kell találni Ronaldónak és népes családjának.

A Daily Mail brit bulvárlap megtalálni vélte azt a kulipintyót, ahol a focista meghúzhatja magát öreg napjaira. Ráadásul most úgy tűnik, hogy hosszabb közel-keleti tartózkodással számol, mivel egészen 2030-ig kötelezte el magát a klubjánál.

A rezidenciája – amit nyugodtan nevezhetünk palotának – minden bizonnyal a főváros Rijádban lesz. Az egyik helyi ingatlanközvetítőnél pedig nem volt nehéz találni egy olyan luxusingatlant, amely minden igényt kielégít.

A brit lapok szerint Ronaldo egy 12,2 millió angol fontba (azaz 5,5 milliárd forintba) kerülő otthonban fog lakni, amely mindenhol csupa márvány és arany, de még az úszómedencéje is akkora, hogy akár szabályos sporteseményt is lehetne rendezni benne.

A gyakran 50 fokos hőség elviselése is könnyebb lesz itt, ráadásul a focistát és családját izoláltan tartják majd, rájuk nem vonatkoznak az iszlám vallás szigorú előírásai. A helyet úgy választhatták ki, hogy közel essen az Al Nassr 25 ezer férőhelyes stadionjához, ahol a portugál a rendszeres „fellépéseit” tartja.

Less be Ronaldo leendő palotájába, KLIKK IDE!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás