promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tippmix: a végéhez közeledik a foci-vb – ezekre a meccsekre egészen biztosan érdemes lesz fogadnod a héten
Borítókép:  Tippmix - Szerencsejáték Zrt.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerinted a két nagy esélyes, Argentína, vagy Franciaország ott lesz a 2022-es labdarúgó-világbajnokság döntőjében?

Ma már kezdődnek a katari foci-vb elődöntői, és sokan akarják úgy izgalmasabbá tenni a meccseket Magyarországon, hogy fogadnak rájuk Tippmixen. Persze csak óvatosan, mert voltak már meglepetések, amiket ugyebár a köznyelvben Tippmix-gyilkos összecsapásoknak neveznek.

Ilyen volt a Horvátország-Brazília meccs is: mondanunk sem kell, hogy elég nagy pénzt kaszálhatott, aki megmerte tenni a horvátok továbbjutását a brazilokkal szemben. A Gracenote (Nielsen cégcsoport) kimutatása alapján a labdarúgó-világbajnokságok történetében a horvát válogatott minden idők második legnagyobb meglepetését szolgáltatta a kieséses szakaszban azzal, hogy a tizenegyesek után hazaküldték a brazilokat.

Horvátországnak ma este a nagy esélyes Argentínával szemben kell megmutatniuk, hogy mit tudnak. Magyarországon persze itt is a legtöbben Messi gárdájának szurkolnak. Az egyik horvát modell még azt is bevállalta, hogy meztelenre vetkőzik, ha a csapata megnyeri a vb-t. Ehhez persze még az elődöntőn kell túljutni.

A Tippmixen elég szép a szorzó Argentínára: ha a rendes játékidőben nyernek, akkor 1,93 az odds, ha döntetlenre áll a mérkőzés, akkor 3,45, míg Horvátországra 4,50. Ha arra fogadunk, hogy Argentína jut tovább, hosszabbítással, vagy éppen tizenegyesekkel együtt, akkor 1,44 az odds, míg horvátokra 2,80. Itt az a nagy kérdés, hogy okozhatnak-e újra meglepetést a horvátok.

Szerdán lesz ugyebár a Franciaország-Marokkó meccs, ahol utóbbi igazi meglepetésországként van ott az elődöntőben. Itt a szakértők Franciaország továbbjutását sokkal biztosabbnak látják.

A francia győzelemnél csak 1,55 a szorzó, ha a címvédők rendes játékidőben nyernek, a döntetlenre 4,10, míg Marokkó győzelmére 7,00.

Ha a továbbjutásra fogadunk, akkor természetesen megint esnek a szorzók: a francia döntőbe jutásnál az odds 1,24, míg Marokkónál 4,10. Ugyebár ha ezt választjuk, akkor érdemes megnézni, hogy mivel szeretnénk kombinálni.

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzését szombaton, míg a fináléját vasárnap délután 16 órakor tartják. Később meglátjuk, hogy ki melyik nap játszik, és milyen Tippmix-szorzókkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás