promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férfiassága bánta az esést a vébén az USA labdazsonglőrének? Milliók szisszentek fel az eset láttán
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amúgy sincs túl jó éve Christian Pulisicnek.

Pár nappal ezelőtt zajlott le a katari futball-világbajnokságon a B csoportkör egyik mérkőzése, az Irán - USA párharc. A találkozót végül az Egyesült Államok nyerte, éppen Pulisic 38. percben szerzett találatával. A gólszerzés folyamata azonban eléggé fájdalmasra sikeredett az amerikainak, perceken át fetrengett a pályán utána, és úgy tűnt, hogy pont a férfiassága bánta a győztes gólt.

Ahogy földet ért a játékos, egyértelműen látszott, hogy nehezére esik még a levegővétel is. A sérülés után a Twittert és a közösségi média oldalakat ellepték a péniszes viccek, azonban a Chelsea focistája eloszlatta a kételyeket. 

„Éppen nem a golyóimat találták el... de csúnyán beletérdeltek az ágyékomba. Nem volt túl szép, eléggé fájt"

- nyilatkozta a 24 éves középpályás, akinek megsérült az ágyéka, viszont ezek alapján éppen megúszta a legrosszabb forgatókönyvet.

A tehetséges játékosnak egyébként nincs túl rózsás éve, a Chelsea csapatában mindössze egyetlen gólra és gólpasszra futotta neki idén, illetve az angol csapat is csupán a nyolcadik helyen áll a tabellán, 21 ponttal 14 mérkőzés után. Ezek alapján feltehetően éhes a sikerre az amerikai a katari foci-vb-n, így szerencsésnek mondhatja magát, hogy nem sérült meg komolyabban az incidens következtében, bár a biztonság kedvéért a félidőben lecserélte őt a szövetségi kapitány. 

A csoportból végül továbbjutottak Pulisicék, a nyolcaddöntőben Hollandiával mérkőznek meg szombaton, magyar idő szerint délután 16 órakor. A futballista úgy fogalmazott, hogy napról napra jobban érzi magát, így szinte biztosra vehető, hogy pályára lép a szombati összecsapáson, amit Amerika és az egész világ is feszülten vár.

Felettébb szórakoztató, ahogy másnap elmesélte az esetet Pulisic egy interjú alkalmával. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás