promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olcsó nőnek érezte magát Beckham mellett a holland szeretője, aki számára azért nagyon kielégítő volt minden együttlét
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A holland Rebecca Loos jócskán profitált a rövidke afférból.

David Beckham egykor a világ legjobb focistája volt. Ma is mindenki jól ismeri, bár már csaknem egy évtizede, 2013-ban felhagyott a profi karrierjével. Felesége, az egykori Spice Girls-tag Victoria révén azonban folyamatosan a hírekben szerepel, a bulvárlapok továbbra is imádják a negyvenes éveikben járó sztárpárt.

Ugyanilyen sokat foglalkoztak velük 2004-ben is, amikor kiderült, hogy a jóképű sportoló összeszűrte a levet a személyi asszisztensével. Az egykor modellként is dolgozó Rebecca Loos jócskán profitált a botrány kirobbanásából, hiszen akkoriban rengeteget szerepelt tévéműsorokban és az újságok címlapjain.

A júniusban a 45. születésnapját ünnepelt szépség ma már visszavonultan él, és az Instagram-oldala tanúsága szerint jógaoktatással foglalkozik. Megmaradt a fantasztikus alakja is, bár már nem készít olyan kihívó képeket magáról, mint korábban. 2006-ban a dús keblű, karakteres orrú hölgy a Playboy borítóján is felbukkant.

A kikapós Rebecca 2003 nyarán került Beckham közelébe, amikor a játékos a spanyol Real Madridhoz igazolt. Az akkor 26 éves lány árulta el a sajtónak, hogy négy hónapig viszonyt folytattak, bár a sztársportoló már 4 éve házas volt Victoriával.

Később a magát biszexuálisként meghatározó Rebecca jó pénzért (a hírek szerint 150 ezer fontért) a Sky One csatornának is megnyílt. Nagy nézettségű interjújában elárulta, hogy Beckham csodálatos szerető, és a hálószobában nem tudták levenni egymásról a kezüket.

„Úgy gondolom, hogy a kémia rendkívül erős volt kettőnk között… Nagyon tudja, hogyan kell örömet okozni, nem fél a női testtől”

– árulta el a nő. Kiderült, hogy összesen hatszor feküdtek le, de Rebecca számára mindegyik alkalom „nagyon kielégítő” volt. Az együttlétekről is elárult pikáns részleteket, naná, annyi pénzért megfeledkezett mindenféle diszkrécióról.

„Gyengéden kezdtük, aztán a szexuális ösztönök kezdtek dominálni, ahogy közeledtünk a vége felé. Az egyik alkalommal a hotelszobájában kerestem fel egy meccs előtt. Levetkőztünk, gyorsan túlestünk az akción, és fél óra múlva már távoztam is. Na, akkor kicsit prostinak, olcsónak éreztem magam”

– mutatott rá Rebecca, hogy a viszonynak azért voltak árnyoldalai is. Legalább hetente kétszer forró sms-üzeneteket is küldtek egymásnak, így készültek fel a következő találkára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás