promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyipróbát tartott a sztáredző Pep Guardiola lánya, képtelenség betelni a látvánnyal
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke szépség a Halloweent sem hagyta nyom nélkül elmúlni.

A sztáredző Pep Guardiola még csak januárban lesz 52 éves, de máris elképesztő karriert tudhat a háta mögött. Focistaként olimpiát és spanyol bajnokságokat nyert, menedzserként pedig nemcsak Spanyolországban, de Németországban és Angliában is a csúcsig jutott.

A jelenleg a Manchester City szupercsapatának edzőjeként tevékenykedő, kopaszra nyírt mester mindezzel együtt alighanem a családjára a legbüszkébb. Mindössze 18 évesen ismerkedett meg későbbi feleségével, akivel 2014-ben házasodtak össze.

Három gyermekük közül a szépséges Maria Guardiola talán a legismertebb, aki világjáró influenszerként igazi aranyéletet él. A 21 éves szőkeség rendszeresen elkápráztatja közel 430 ezer Instagram-követőjét, most például azzal, hogy izgató bugyipróbát tartott a szemük előtt.

Maria előbb egy piros bodyt vett fel a kék farmerje alá, aztán következett az igazi attrakció. Lilás árnyalatú fehérneműbe bújt, majd alaposan körbejáratta maga körül a kamerát, hogy egyetlen porcikája se maradjon felfedezetlenül.

Az influenszer persze a Halloweent sem hagyta nyom nélkül elmúlni, az ünnepre egy Harlekint idéző ruhába bújt, ami piros pomponos ujjatlan felsőből, extrarövid szoknyából, valamint csaknem térdig érő fekete csizmából állt.

A szépség magánéletéről keveset lehet tudni, a fotókon többnyire egyedül, illetve legfeljebb barátnők társaságában pózol. Állítólag tavaly óta a sztárfocista Dele Allival jár, a kapcsolatot azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás