promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zidane óriási bejelentést tett, tűkön ül a focivilág
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2021 óta vár türelmetlenül a futballvilág arra, hogy Zinedine Zidane ismét feltűnjön egy élcsapat kispadján, de úgy tűnik, már nincs messze a visszatérés.

Zidane egyike annak a két edzőnek a focitörténelemben, akik legalább háromszor megnyerték (Carlo Ancelotti a másik, aki négyszer) a Bajnokok Ligáját. A francia legenda játékos karrierje se volt semmi, de edzőként is hasonló sikereket tudhat magáénak a Real Madrid kispadján. Első körben 2016-2018-ig menedzselte a királyiakat, majd visszatért, és 2019-2021-ig ismét leült a kispadjukra.

Az utóbbi években számos csapattal hírbe hozták Zidanet, egészen a PSG és a francia válogatotton át a Manchester Unitedig. Ő azonban rendre elutasította ezeket a megkereséseket, és úgy tűnt, a jól megérdemelt pihenőjét tölti, és egyelőre még nem vonzza a visszatérés gondolata.

Most azonban megtörte a csendet, és megszólalt a Musée Grévinben felállított szobrának a leleplezésén. 

„Hosszú ideig dolgoztam együtt a szobrásszal, hogy finomítsuk a vonásokat, remek kaland volt, nagyon élveztem”

- nyilatkozott Zidane. Azonban a mindenre felkészült újságírók természetesen azt is megkérdezték tőle, hogy mikor láthatják őt ismét a kispadon.

„Én mindig közel állok a labdarúgáshoz. Még egy kicsit várok, de hamarosan, hamarosan...”

Ezután a kijelentés után a teljes focivilág bezsongott, el is kezdődtek hevesen a találgatások. Egyesek szerint a Juventus kispadját vette célkeresztbe, mások szerint egy esetleges leszereplés esetén a világbajnokságon a francia válogatott is szóba jöhet. Felröppentek a hírek a Bayern Münchenről is, szóval megeshet, hogy még maga Zidane sem tudja pontosan, milyen lehetőségei lesznek. De az biztos, hogy már nem kell sokáig várnunk, hogy viszontlássuk a focilegendát egy topcsapat élén.

Ha esetleg kíváncsi lennél Zidane viaszszobrára Párizsban, íme a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás