promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel, amikor Szalai Ádám részegen 200 pálinkát fizetett a szurkolóknak? Most Szoboszlai Dominik csapolta a sört
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szép emlék, amikor Szalai Ádám együtt bulizott a magyar szurkolókkal még 2015-ben.

Szalai Ádám úgy döntött, hogy a csúcson kell abbahagyni, és a lehető legszebben tudott búcsúzni a magyar labdarúgó-válogatottól, na meg a szurkolóktól.

Bár a csapat a Puskás Arénában 2-0-s vereséget szenvedett az Európa-bajnok olasz csapattól a Nemzetek Ligája zárófordulójában, de így is odaért a második helyre, megelőzve Németországot és Angliát a halálcsoportban. Hihetetlen, de így a sztárokkal telepakolt Anglia ki is esett a Nemzetek Ligája B ligájába, mivel csak három pontot tudtak összekalapozni.

A szurkolók számára a legfontosabb, hogy olyan hozzáállást tanúsított a magyar labdarúgó válogatott, amit már rég láttak tőlük, és nem ijedtek meg a nagyoktól.

Szalai Ádám kihozta magából a maximumot a mérkőzéseken, és ha ez nem lenne elég, németek elleni találatát választották a labdarúgó Nemzetek Ligája ötödik fordulója legszebb góljának, ami ráadásul győzelmet ért a csapatnak.

A csatár 86 alkalommal lépett pályára a válogatottban, ezzel megelőzte Puskás Ferencet, az Aranycsapat legendás kapitányát, egyúttal utolérte az örökrangsor hetedik helyén álló Grosics Gyulát.

Most visszamegyünk az időben 2015-be, amikor Magyarország megverte Norvégiát, és ezzel 1972 után újra ott volt az Eb-n. Akkor Szalai Ádám a testvérével együtt meglátogatott egy kocsmát, ahol a magyar szurkolók ittak, és körülbelül 200 pálinkát fizetett. Ami azt illeti, már ő is elég részeg volt.

Most Szalai Ádám búcsúztatása után a csapat néhány tagja az egyik fővárosi kocsmában tett látogatást, ahol az RB Leipzig középpályása, Szoboszlai Dominik még sört is csapolt a vendégeknek. A videón jól látszik, hogy mennyire fantasztikus volt a hangulat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás