promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Roger Federer imádja a Mercedest – ilyen luxusautók parkolnak a garázsában
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez persze nem meglepő, mivel Federer régóta szponzori szerződésben áll az autógyártóval.

Roger Federer és Rafael Nadal nagy riválisok voltak sportolóként, de később a legjobb barátok lettek. Nem is csoda, hogy a Laver Kupán előbbi azt kérte, hogy a spanyol mellett, párosban búcsúzhasson.

A zsúfolásig megtelt O2 Aréna természetesen teljesen megtelt, és bár Nadal és Federer elvesztette a meccset, de a végén minden a búcsúról szólt.

Federer az 1998-ben kezdődött profi karrierje során 103 ATP-tornán diadalmaskodott, és 20 Grand Slam-győzelmet zsebelt be. Párosban a 2008-as pekingi olimpián aranyérmet nyert, négy évvel később Londonban egyesben ezüstérmes lett. A világranglistát 310 héten át vezette, egy alkalommal 237 héten át megszakítás nélkül, és ötször zárta az évet a rangsor élén.

„Egy játékos sem nagyobb, mint maga a tenisz, de amit Federer tett ezért a sportért, az elképesztő”

- mondta a Laver Kupán Björn Borg az európai csapat kapitánya.

Roger Federerhez hasonlóan Novak Djokovic is legnagyobb riválisainak társaságában szeretné majd befejezni a teniszkarrierjét, aki Nadal és Andy Murray mellett szintén ott volt végig a svájci mellett lélekben.

Federer pályafutása során közel egymilliárd dollárt keresett reklámokkal és 115 milliót a teniszezéssel a becslések szerint. Ez is mutatja, hogy mennyi rengeteg szurkolója van, így minden nagy cég szívesen veszi, ha a legenda szerepel a reklámjában.

A Mercedes autógyártóval már régóta megállapodásban vannak. Meg is mutatjuk, hogy milyen luxuskocsik parkolnak a garázsában, amik ehhez a márkához köthetők.

Mercedes SLS AMG Roadster

Mercedes AMG GT S

Mercedes G-osztály

Mercedes AMG GT 63 S E Performance

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás