Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cristiano Ronaldo ebben kegyetlenül megelőzte Messit és Neymart

Cristiano Ronaldo ebben kegyetlenül megelőzte Messit és Neymart

Sport & Szabadidő

Cristiano Ronaldo ebben kegyetlenül megelőzte Messit és Neymart

Sport & Szabadidő

BTP 14:14

Le fogsz esni a székről, ha megtudod, hogy a portugálok sztárja mennyit keres az Instagramon egyetlen posztolással.

A Manchester United nem teljesített túl jól az előző szezonban, az átigazolási időszak kezdetén azért is keltek szárnyra olyan pletykák, hogy Cristiano Ronaldo hátat fog fordítani az angol csapatnak. Fontos szempont volt, hogy akkor csak hatodik helyen végeztek, így lemaradtak a Bajnokok Ligája indulásról.

Az új vezetőedző, Erik ten Hag már akkor kijelentette, hogy mindenképpen a portugál klasszissal tervezik a szezont, és ki fogják találni, miképp tegyék őt boldoggá.

A Manchester United kezd magára találni, és bár a Vörös Ördögök az első két mérkőzésüket elbukták, de a legutóbbi négyet megnyerték. Ráadásul olyan nagy riválisokat győztek le, mint a Liverpool, vagy az Arsenal, akik jelenleg az élen állnak.

Bár Cristiano Ronaldo sokszor nincs ott a kezdőben, de úgy néz ki boldog, hogy mindenben támogathatja egykori csapatát. A 37 esztendős, ötszörös aranylabdás portugál támadó szerdán elmondta, tervei szerint a 2024-es németországi Európa-bajnokságon is játszani fog, így ki van zárva, hogy visszavonuljon.

Pedig Ronaldo már akkor is vígan megélne, ha nem akarna többet pályára lépni. Az Instagram oldalát 482 millió ember követi a világon, és ez a szám továbbra is növekszik.

Ráadásul ő az Instagram igazi királya, ha reklámokról van szó. Ronaldo posztonként 3,5 millió eurót, vagyis mai árfolyamon átszámítva 1,4 milliárd forintot tud zsebre tenni. Az ezüstérmes Lionel Messi 1 milliárd forinttal, majd őt követi a másik PSG sztár, Neymer, aki valamivel több, mint 500 millió forintot keres ezzel.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria