promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
F1: A fél világ ledöbbent Lewis Hamilton kijelentésén
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pedig mindenki azt gondolná a hétszeres világbajnokról, hogy ez neki nem jelent problémát.

Legutóbb pont Magyarországra látogatott el a száguldó cirkusz. A 37. Forma-1-es Magyar Nagydíjat július utolsó napján először életében a Red Bull holland versenyzője, Max Verstappen nyerte meg. A második helyen a hétszeres vb-győztes brit Lewis Hamilton végzett, míg harmadikként a másik Mercedesszel pole pozícióból rajtoló George Russell zárt.

A vb-pontversenyben második monacói Charles Leclerc (Ferrari) csapata rossz taktikájának is köszönhetően csak hatodik lett, így Verstappen előnye már 80 pont az összetettben.

A száguldó cirkusz most éppen nyári szüneten van. A következő verseny a Belga Nagydíj lesz augusztus utolsó hétvégéjén.

Lewis Hamilton a szünet alatt interjút adott a Vanity Fair magazinnak, ahol egy olyan titkot árult el, amin a fél világ ledöbbent.

A hétszeres világbajnok a versenypályán még a legmerészebb manővereket is képes bevállalni, de a mindennapokban utál vezetni. Lehet versenyzőként ott van a legendák között, azonban úgy néz ki, taxisofőrnek rossz lenne.

Hamilton szerint a gyalogosok, az útkereszteződések, a forgalmi dugók, ezek mind túl stresszesek a számára, szóval egyértelműen retteg az utakon. A másik dolog, amitől retteg, azok pedig a pókok, vagyis arachnofóbiája van.

A brit pilóta az interjúban kitért arra is, hogy a FIA az ékszer-szabályt szerinte miatta vezette be, mivel csak ő hord ilyeneket a Forma-1-ben. Anno azt hazudta, hogy kettőt biztosan nem tud eltávolítani, mintha azok a golyóiban lennének, csak hogy felbosszantsa a Nemzetközi Automobil Szövetséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás