promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A VIVA tévés Kisó a fél országot beengedte a mellei közé
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető fontos feladatot vállalt a hazai vizes világbajnokságon is.

Kisóról, vagyis a műsorvezető Kiss Orsolyáról kevesen tudják, hogy a gyermekkora elejét igazán egzotikus helyszínen, Bagdadban töltötte. Később versenyszerűen korcsolyázott, sőt jégrevüket is koreografált, aztán aerobikot kezdett oktatni.

Igazán sportos háttérrel vágott tehát bele a médiakarrierbe, előbb rádiózott és újságot írt, országszerte ismertté azonban akkor vált, amikor 2003 nyarán sikeresen szerepelt a VIVA műsorvezető-válogatásán. A zenetévé meghatározó arca lett, bár csupán 5 évet töltött el ott.

A 42. születésnapját a napokban ünneplő Kisó igazából nem sokat változott, a friss fotóin ugyanaz a magabiztos, örökvidám bombázó tekint vissza ránk, akit a VIVA tévéből megismerhettünk. Élőben is sokan láthatták mostanában, hiszen elvállalt egy fontos megbízatást.

„Startol a 2022-es úszó világbajnokság! Velem holnaptól egy héten át mindennap találkozhattok a Széchy Tamás Uszodában, amely a szinkronúszásnak ad otthont. Mondjuk, kicsit frusztrálva érzem magam a gyönyörű, 16–20 éves lányok mellett, akik tangás úszódresszben szaladgálnak körülöttem… De legalább rikítani fogok (a bogarak örömére) a sárga uniformis pólómban”

– újságolta a barna hajú szépség, aki tehát hostként szerepelt a budapesti vizes világbajnokságon. Szerencsét is hozott a magyaroknak, ugyanis csapatunk a nyolcadik helyen végzett a szinkronúszók szabad kombinációs versenyében, rekordszámú pontot szerezve.

Kisó a maga záró napján pedig olyan szettben jelent meg, amitől joggal maradt tátva a szánk. A műsorvezető a fél országot beengedte a mellei közé, mélyen dekoltált fekete felsője látni engedte gömbölyű melleit, de a szakadt farmer rövidnaci sem sokat takart formás combjaiból.

Mindezért a látványért persze Kisónak is meg kellett küzdenie, akire az utóbbi 5-6 évben lopakodva kúsztak fel a pluszkilók. Mint kiderült, inzulinrezisztenciával küzd, ezt pedig edzéssel és diétával nem lehet kordában tartani, csak gyógyszeres kezeléssel. A műsorvezető 70-ről vissza is fogyott 56 kilóra, és tényleg szuperül néz ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás