Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy magyar focista őrületesen felbosszantotta Cristiano Ronaldót, és ez nekünk felejthetetlen pillanat volt

Egy magyar focista őrületesen felbosszantotta Cristiano Ronaldót, és ez nekünk felejthetetlen pillanat volt

Sport & Szabadidő

Egy magyar focista őrületesen felbosszantotta Cristiano Ronaldót, és ez nekünk felejthetetlen pillanat volt

Sport & Szabadidő

BTP 09:09

Bizony Dzsudzsák Balázsról van szó, de főszereplő volt Gera Zoltán is.

A magyar labdarúgó-válogatott igazán ki tudja hozni magából a maximumot, ha akarja. A szurkolók nem szokták a hajukat tépni egy esetleges vereség után, de szeretik látni a csapaton, hogy küzdenek a srácok.

A múltkor Magyarország óriásit küzdött a pályán a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában, így Anglia egy történelmi 4-0-s pofonba szaladt bele. Magyarország legutóbb 1953-ban győzött ott, akkor az úgynevezett „Évszázad mérkőzésén” a Puskás Ferenc fémjelezte Aranycsapat diadalmaskodott 6-3-ra.

A wolverhamptoni találkozón betalált Nagy Zsolt és Gazdag Dániel is, de akinek igazán megjegyezték a nevét, az Sallai Roland, aki duplázni tudott.

A magyar szurkolók persze azt szeretik a legjobban, ha a labdarúgó-válogatott fel tudja dühíteni Cristiano Ronaldót. Hat évet megyünk vissza az időben, amikor Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs felejthetetlen nyári napot hoztak össze Magyarországnak.

Akkor a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának utolsó fordulójában Magyarország Portugália ellen biztosította be a csoportelsőségét.

Ronaldo nem csoda, hogy dühöngött, mivel Portugália csak harmadik lett, bár így is bejutott az egyenes kieséses szakaszba. (A csoportok legjobb négy harmadik helyezettje továbbjutott.)

Gera Zoltán irgalmatlanul nagy góljával vezettünk, majd Nani a 42. percben egyenlített, de a második félidő elején megint vezetést szerezett Magyarország Dzsudzsák Balázs megpattanó szabadrúgásával, aztán Cristiano Ronaldo mesteri sarkazással egyenlített. Majd Dzsudzsák robbantott újra, aztán CR7 ismét, az eredmény pedig így lett 3-3 egy őrületes meccsen.

Az összecsapásból igazi klasszikus lett, aminek az összefoglalóját bármikor öröm visszanézni.

Borítókép: Profimedia