promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Piával és valószínűleg szexszel dolgozta fel a sztárjátékos, hogy a magyarok 4-0-ra verték az angolokat
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester City sztárjátékosa, Jack Grealish egy kis bulival igyekezett levezetni a stresszt.

Óriási volt a meglepetés, amikor a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában Magyarország idegenben 4-0-ra tudott nyerni Anglia ellen. A magyar labdarúgó-válogatott legutóbb 1953-ban győzött Angliában.

Akkor ugyebár az úgynevezett „Évszázad mérkőzésén” a Puskás Ferenc fémjelezte Aranycsapat diadalmaskodott 6-3-ra. Ezt még II. Erzsébet is láthatta, és ez a 4-0 most felszakíthatta a régi sebeket.

Sokan igyekeztek azzal védeni a sztárokkal telepakolt csapatot, hogy igazán fáradtak voltak a nehéz idény után, és pont ezért a Nemzetek Ligáját se vették túl komolyan, de a 4-0-s vereség akkor is kimagasló.

A Manchester City sztárja, Jack Grealish az első meccsen pályára lépett, de a másodikon csak a padról figyelte, hogy a magyar csapat miképp gázol át a játékostársain.

Grealish úgy döntött, hogy egy őrületes bulival vezeti le a feszültséget. A Premier League-bajnok drága piákat öntött le a torkán a barátival, ráadásul a biztonsági csapatának egy tagja telefonszámot cserélt egy csapat bikinis lánnyal, akik később a Manchester City játékosának a lakosztálya felé tartottak – szúrta ki a The Sun.

Ez persze még nem azt jelenti, hogy Grealish össze is feküdt valamelyikükkel, de abszolút nincsen kizárva a dolog. A lap szerint a focista egy barna hajú lánnyal bulizott hajnalig - a partiról természetesen rengeteg fénykép is készült. Ez azt is jelenti, hogy Sasha Attwood és Jack Grealish között elég laza a kapcsolat, vagy éppenséggel nincs is.

Tehát Jack Grealish maga mögött tudta a stresszt, és kitombolta magát Magyarország fölényes győzelme után. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás