promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen halálos fenyegetést kapott a Manchester United sztárjátékosa
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry Maguire családját nagyon megijesztette a dolog. Vajon most túl messzire mentek ezzel a fenyegetőzéssel?

Nem áll túl jól a Manchester United szénája az angol bajnokságban. Valószínűleg még Cristiano Ronaldo sem gondolta, hogy ennyire elkeserítő szezonjuk lesz, amikor visszatért az egykori csapatához.

Biztosan sokakhoz eljutott a hír, hogy Ronaldónak volt fontosabb gondja mostanság. Egy tragédiát is fel kellett dolgoznia, mivel elvesztette az újszülött kisfiát, aki csak pár órát élt.

Gyakorlatilag borítékolható, hogy a Manchester United jövőre nem fog indulni a Bajnokok Ligájában. Legutóbb két rangadót buktak, ráadásul elég csúnyán. Az Arsenal ellen 3-1-re, míg a Liverpoollal szemben sima 4-0-ra kapott ki Ralf Rangnick gárdája. Legközelebb se vár rájuk könnyű meccs, mivel a Chelsea-t fogadják majd.

Persze, ha a Manchester United legutóbbi öt mérkőzését nézzük, ott se túl jó a helyzet: 1 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség.

A Manchester United védője, Harry Maguire a Liverpool elleni meccs után kapott egy elég borzalmas, halálos fenyegetést. Ezen a mérkőzésen Ronaldo nem lépett pályára, mert a gyermekét gyászolta.

Maguire-nek azt írták e-mailben, hogy 72 órája van otthagyni a Manchester United csapatát, vagy három bombát robbantanak fel, amit elhelyeztek a családi házában

– számolt be róla a The Sun.

A focisták gyakran kapnak halálos fenyegetéseket, de ezt most annyira komolyan vették, hogy teljesen átkutatta a rendőrség a család 4 millió fontos cheshire-i kastélyát. Ahogyan számítani lehetett rá, nem találtak semmit.

Érdekes, hogy pont az a Harry Maguire kap ilyen fenyegetést, aki a csapat egyik legjobb védője, szóval maximum a riválisok járnának jól, ha ő távozna. A focista menyasszonya néha besokall az ilyen üzenetektől, de nem hagyja magát megfélemlíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás