promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos történet fűződik ahhoz, hogyan adták első gyermekük nevét Beckhamék
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 23 éves Brooklyn a közelmúltban tartotta esküvőjét.

Nagy csinnadrattával nősült meg a napokban David és Victoria Beckham legnagyobbik gyermeke, a 23 éves Brooklyn. A modellként dolgozó srácnak csak megszületnie volt nehéz, hiszen a sztárszülei mellett olyan keresztszülőkkel büszkélkedhet, mint Elton John és Elizabeth Hurley.

Brooklyn Beckham puccos esküvőn házasodott össze a nála 4 évvel idősebb Nicola Peltz színésznővel. A frigy kapcsán gyakran felemlegették azt a rejtélyes – én némiképp kínos – történetet, hogyan is kapta Brooklyn a nem mindennapi nevét, amely valójában egy New York-i városrész.

Nos, annak idején az a hír járta, hogy a híres apuka és anyuka egy ottani hancúrozásának eredménye lett a bébi, ám ezt a sztorit Victoria Beckham most az esküvő kapcsán is megcáfolta. Ha hinni lehet nekik, akkor a fiúcska sokkal tudatosabb tervezés eredménye.

Az egykori Spice Girls-tag Victoriának mindig is tetszett a Brooke név, és éppen New Yorkban tartózkodott, amikor megtudta, hogy várandós. Később be is ugrott neki erről, hogy egy csavarral akár Brooklynnak is hívhatnák a hamarosan megérkező újszülöttet.

„Már Marbellán tartózkodtunk, amikor felmerült a Brooklyn név. Akkor már tudtuk, hogy kisfiú lesz, és úgy számoltunk, hogy akár focista is válhat belőle, ezért könnyen megjegyezhető nevet választottunk neki”

– idézte fel önéletrajzi könyvében is a büszke anyuka. Brooklyn végül nem sportoló lett, de aligha bánja bárki is közülük, hogy egy ilyen „multikulturális”, lényegében az egész világon érthető nevet kapott.

A véletlennek köszönhetően az apuka, David Beckham a pályafutása csúcsán túljutva éppen Amerikában vezetett le. 2007-ben igazolt a Real Madridtól az LA Galaxy gárdájához, vagyis a kisfia Spanyolországban és az USA-ban töltötte gyerekkora meghatározó részét.

Érdekesség, hogy miatta a Brooklyn név meglehetősen népszerűvé vált az angolszász nyelvterületeken, bár az mindenképpen meglepő, hogy több lánynak adták, mint fiúnak. Akárhogy is, lassan fel kell készülnünk arra, hogy ifjúkorunk kedvencei, David és Victoria Beckham hamarosan alighanem büszke nagyszülőkké válnak majd – hogy telik az idő!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás