promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka: „Bárcsak visszamehetnék az időben...”
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka egy egészen érdekes bejegyzést osztott meg, ami sokak szerint arra utal, hogy mai fejjel teljesen máshogy készült volna a tokiói olimpiára.

Az idén megtartott 2020-as tokiói olimpia egyik legesélyesebb úszója volt Hosszú Katinka, de sajnos nem sikerült úgy teljesítenie, ahogy azt sokan elvárták tőle, így érmek nélkül, láthatóan csalódottan tért haza. Világklasszis sportolónk rengeteg támadást kapott az elért eredményei miatt, és felmerült a pletyka, hogy örökre visszavonul, de ez szerencsére nem így van – sőt, hatalmas visszatérésre készül, és már el is kezdett edzeni.

Hosszú Katinka utólag rengeteget gondolkodott azon, hogy vajon miért nem sikerült győzedelmeskednie az olimpián, és állítólag arra jutott, hogy leginkább a másokkal való versenyzés hiányzott a felkészüléséből – ezt valószínűleg már nagyon bánja, így nem csoda, hogy most kirakott egy visszafelé lejátszott videót, amihez ezt írta angolul:

„Bárcsak visszamehetnék az időben...”

Az biztos, hogy Hosszú Katinka tanult ebből, és most a megérdemelt pihenése után, újult erővel mutatja meg újra a világnak, hogy ő a legjobb, ezért jobban teszik az ellenfelei, ha továbbra is rettegnek tőle.

Itt lehet megnézni Hosszú Katinka videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás