promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A háttérben tárgyal a Real Madrid és a Chelsea – mutatjuk, hogy mit akar egymástól a két nagycsapat
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet Eden Hazard vissza fog térni Londonba, de ennek azért vannak feltételei.

Vannak rossz döntések a sportvilágban, és hát az nem volt a legjobb, amikor Eden Hazard a Real Madridba igazolt. Persze ez is olyan dolog, amikor csak utólag tud okos lenni az ember. Hazardnak gyerekkori álma volt a blancókhoz szerződni, míg a Real Madrid minden erejével azon volt, hogy megszerezze a belga klasszist a Chelseatől.

Eden Hazard 2019 óta csak szenved a spanyol fővárosban, és ehhez még jöttek a sérülések is, amik nem könnyítették meg, hogy azt a teljesítményt nyújtsa, mint a londoni kékeknél. Lehet a belga a Premier League-ben támadna fel újra?

Az El Nacional-re hivatkozva az NSO arról cikkez, hogy Real Madrid és a Chelsea már tárgyal a háttérben, hogy Hazard visszatérhessen a Stamford Bridge-re. Carlo Ancelotti nem bízik annyira a belgában, míg a kékek vezetőedzője, Thomas Tuchel imádja a támadó játékát.

Persze itt először komolyabb dolgokról van szó, mint a pénz: a Real a Chelsea válogatott jobbhátvédjét, Reece Jamest kérné cserébe Hazard játékjogárt.

A spanyol csapatnál a mostani idényben komoly problémát jelent, hogy nem megoldott a gyakran sérült Dani Carvajal pótlása a védelem jobb oldalán, így akadt meg a Real szeme Reece Jamesen.

Az angol válogatott labdarúgó a Chelseanél is alapembernek számít, ráadásul James rendkívül tehetséges és fiatal, így jóval többet ér most a piacon, mint Eden Hazard.

Nemsokára kiderül, hogy mi lesz ennek az egyezkedésnek a vége, de ha a Real vinni akarja Jamest, akkor még biztosan a zsebébe kell nyúlnia. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás