promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirabolták a sztárfocista otthonát, miközben Bl-meccset játszott - Nagyon meg fogsz lepődni, hogy mi tűnt el a házból!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 21 éves védő megdöbbenten vette tudomásul, hogy a keddi BL-csoportmeccs idején illetéktelen személyek hatoltak be az otthonába.

Miközben Reece James, a Chelsea BL-győztes futballistája a Zenit elleni mérkőzésen lépett pályára, addig az otthonába idegenek törtek be. A 21 éves védő megdöbbenten vette tudomásul, hogy a keddi BL-csoportmeccs idején illetéktelen személyek hatoltak be a házába, és nem is akár milyen tárgyakat lovasítottak meg. James az

" target="_blank">Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy mi történt szeptember 14-én. 

Szeptember 14-én este, amikor a klubom színeiben a Bajnokok Ligájában játszottam, rablók törtek be a házamba. Közös erővel sikerült beemelniük egy nehéz széfet az autójukba. A széfben sem pénz, sem ékszerek nem voltak, de Bajnokok-Ligája és a Szuperkupa-aranyérmét, valamint az Eb-ezüstérmét ebben tárolta. 

"Ezeket a megnyert címeket soha senki nem veheti el tőlem, függetlenül attól, hogy fizikai formában birtokolom-e őket, vagy sem."

- írta közösségi oldalán James, aki arra kéri a szurkolókat, hogy segítsenek neki azonosítani a betörőket, hogy mihamarabb elkaphassa őket a rendőrség. 

(via: Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás