promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldónak volt egy szörnyű bakija, amit nem láthattál a Manchester United Bajnokok Ligája meccsén
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár ha úgy vesszük, a Manchester Unitednek az egész mézkőzés alapból egy baki volt, mivel nem kellett volna kikapniuk a BSC Young Boys ellen.

A Manchester United drukkerek maximálisan elégedettek lehetnek, mert Cristiano Ronaldo nem csak dísznek tért vissza az angol csapathoz, hanem rúgja is a gólokat. A portugálok sztárja rögtön eredményes volt, amikor visszatért a Premier Leaguebe (az első két gólt ő szerezte a Newcastle ellen), és a Bajnokok Ligájában is azonnal betalált.

Ez mind szép és jó, de a csapat nem muzsikált jól a Young Boys ellen idegenben, és az angolok Wan-Bissaka kiállítása után szétestek, és kikaptak 2-1-re.

Az angol csapatok közül sem a Manchester United, sem a Chelsea nem játszott száz százalékos formában, de a címvédő legalább nyert 1-0-ra a Zenit ellen.

Közben a Young Boys – Manchester United mérkőzésen volt egy jelenet, amit a nézők többsége nem láthatott, mivel még a bemelegítés alatt történt.

Ronaldo alapból bivalyerővel szokta megrúgni a labdákat, de a lövése most nagyon rossz helyre ment, mivel fejbe találta az egyik biztonsági őrt a kapu mögött. A portugál rögtön odament, bocsánatot kért, majd később a mezét is odaadta a biztonsági embernek, akinek semmi komolyabb baja nem történt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás