promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a focikolosszus, Oliver Kahn csúcsbombázó felesége, a gyönyörű Svenja
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Oliver Kahn egy legenda, a német foci kolosszális hálóőre.

Oliver Kahn a kilencvenes éveg végének és a kétezres évek elejének egyik ikonikus hálóőre, aki egyben a Bayern München legendája is, 1994 és 2008 között védte a bajorok kapuját. 1995 és 2006 között pedig a nazionalelfet is erősítette. Olivert merész tekintete, szenvedélyes játéktudása és nem mindennapi megoldásai is kiemelték a kapusok tömegéből.

Talán az ezredforduló focijának egyik legtöbbet citált pillanata volt, amikor Kahn kapusként előrerohant, és mindenről megfeledkezve az ellenfél tizenhatosa előtt is két kézzel ment előre, majd ököllel ütötte be a labdát a másik csapat kapujába. Kahn pedig ezzel mit sem törődve, futva elindult visszafelé a saját kapujába. A sárga persze villant azonnal.

Egy legenda ezektől a megmozdulásoktól is legenda, nem csak a hatalmas bravúrjai után.

A Bayern kapuját 400-szor védő ikon azóta visszavonult, a búcsúmeccse még 2008-ban volt. Oliver Kahn kétszer is házasodott élete során, első feleségétől 2009-ben vált el, majd nem sokkal rá már Svenjával volt, akivel végül 2011-ben házasodtak össze, szűk családi körben, München környékén.

Kahn és felesége a megánéletüket teljesen távol tartják a nyilvánosságtól. Képek is csak a Bayern München játékosok feleségeivel foglalkozó Instagram-oldalakra kerülnek fel róluk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás