promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pep Guardiola elmondta a véleményét Lionel Messi távozásáról
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester City edzője kemény meccsre számít Paris Saint-Germain ellen.

Mindenki azt hitte, hogy Lionel Messi az FC Barcelona csapatából fog visszavonulni, és sokaknak leesett az álla, amikor végül eligazolt a francia PSG csapatához.

Felröppentek pletykák, hogy ismét együtt fog dolgozni az egyik kedvenc edzőjével, Pep Guardiolával, de ez nem jött össze. Pedig akkor ismét kezdetét vehette volna a rivalizálás, mivel Cristiano Ronaldo visszatért az egykori klubjához, a Manchester Unitedhoz.

Ma este néz farkasszemet egymással a Paris Saint-Germain és a Manchester City a Bajnokok Ligájában. A The Guardian arról számolt be, hogy Messi felgyógyult a térdsérüléséből, szóval bevethető lesz az angol csapat ellen.

Guardiola a meccs előtti nyilatkozatában arról beszélt, hogy még nem tudja, hogy fogja megállítani a PSG-t, aminek a bombaerős keretét dicsérgette. Természetesen megkérdezték Messi távozásáról is.

„Meglepett a távozása, éppen úgy, ahogy mindenkit, de történt ami történt. Korábban elképzelhetetlen volt, hogy távozik Barcelonából, mégis így lett. Az élet már csak ilyen, sosem tudhatod, hogy mi fog történni. Ami jelenleg a legfontosabb, hogy boldog legyen Párizsban”

- idézte az NSO a trénert.

A PSG nem tudott magabiztosan kezdeni a BL-ben, mivel csak 1-1-et játszott a Club Brugge ellen a múltkor. A Manchester City azonban tarolt, és 6-3-ra ütötte ki az RB Leipziget. A német csapat a Bundesligában sincs túl jó formában.

A Paris Saint-Germain – Manchester City meccset az M4 közvetíti, az összecsapás 21 órakor kezdődik majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás