promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi nem képes már gólt lőni? Vagy szándékosan bénázik a PSG-ben?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Messi három meccset játszott eddig a Paris Saint-Germain-ben, de egyetlen gólt sem tudott lőni.

Mauricio Pochettino, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának argentin vezetőedzője 75 percig hagyta a pályán a Lyon elleni, vasárnap esti francia bajnokin Lionel Messit, aki lecserélése után nem fogott kezet honfitársával - számolt be a sajátos közjátékról az RMC tévécsatorna.

Addig a pillantig a meccs állása 1:1 volt, majd a PSG végül a hosszabbításban, Mauro Icardi góljával, 2:1-re győzött.

Pochettino utóbb azt mondta: az edzőnek mindig annak szellemében kell döntenie, hogy adott meccsen a legjobb összetételű csapat legyen a pályán.

„Azt hiszem, mindenki tudja, hogy sok jó játékos van a csapatunkban, amely harmincöt főből áll. El kell döntenünk, hogy hogyan álljon össze a keret a mérkőzésekre, és döntéseket kell hozni a meccsek alatt arra is gondolva, hogy mi a jó a csapatnak és az egyes játékosoknak. Néhány döntés pozitív, vagy nem, de a vezetőedzők azért vannak az oldalvonal mellett, hogy döntéseket hozzanak. Lehet, hogy ezek nem mindenkinek tetszenek. Megkérdeztem tőle (Messi), hogy érzi magát, azt mondta: oké, semmi gond"

- fogalmazott Pochettino.

A 34 éves Messi augusztus 10-én szerződött Párizsba az FC Barcelonától. A francia bajnokság hatodik fordulójában rendezett vasárnapi mérkőzést a PSG 2-1-re nyerte, de a hatszoros aranylabdás nem volt a gólszerzők között, s még nincs egyetlen találata sem új együttesében, amelyben eddig három meccsen lépett pályára.

Az argentin válogatottban 79 gólnál jár, ezzel dél-amerikai válogatott csúcstartó, a Barcelonában pedig 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett, mindkettő klubrekord - áll az MTI összefoglalójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás