promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horribilis fizetés: ennyit keres majd Lionel Messi a PSG-ben, ha végig a csapatnál marad
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha jönnek a sikerek, akkor még jobban megnőhet ez az összeg.

Tegnap este rangadót játszott a Paris Saint-Germain FC a francia bajnokságban mivel hazai pályán fogadták a Lyon csapatát. Lucas Paqueta és Neymar gólja után volt 1-1 az állás, majd a meccs legvégén a PSG támadója, Mauro Icardi tudta beállítani a  2-1-es végeredményt.

Ezzel a kerettel nehéz lenne elképzelni, hogy ne a PSG nyerje a bajnokságot, akik 18 ponttal vezetik a tabellát, de hát tavaly is megtörtént, hogy a Lille megelőzte őket. A második jelenleg az Olympique de Marseille csapata 13 ponttal, de nekik még van egy elmaradt mérkőzésük.

Lionel Messinek még nyilván kicsit szoknia kell az új környezetet, de a fizetésére nem lesz panasz.

A francia L’Equipe című sportnapilap járt utána, hogy az argentin klasszis három év alatt nettó 110 millió eurót, azaz 38,8 milliárd forintot tehet zsebre. Persze ehhez ki kell töltenie a szerződését.

Messi az első szezonban „csak” 30 millió eurót kap, majd utána 40-40-et. Ebből neki semmit nem kell adóznia, mivel azt már levonták.

Ha jönnek a sikerek, akkor a PSG támadója prémiumot is zsebre tud vágni.

Közben még nehéz megmondani, hogy a Messi nélkül maradt Barcelona mennyire fog jól muzsikálni a spanyol bajnokságban, mivel van két elmaradt mérkőzésük: eddig két győzelem és egy döntetlen a mérlegük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás