promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki a teniszező Katalin hercegné combjait bámulta Londonban
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 39 éves hercegné bombaformában van, és szemtelenül rövid szoknyát vett fel a játékhoz.

Aligha van ma híresebb sportoló Nagy-Britanniában Emma Raducanunál, aki a közelmúltban bravúros győzelmet aratott az US Openen. A 18 éves, román apától és kínai anyától született teniszező nemrég Katalin cambridge-i hercegnével is kiállhatott egy mérkőzésre.

Vilmos herceg szépséges felesége lelkes teniszrajongó, így nem csoda, hogy kapva kapott az alkalmon, amikor lehetősége nyílt az újdonsült sztársportolóval játszani. A szenzációs meccsre Londonban került sor, és a hölgyek közelében lévő férfiaknak bőven akadt néznivalójuk.

Fotó: Profimedia

A 39 éves, háromgyerekes Katalin bombaformában van, ráadásul erre az alkalomra olyan sportruhát öltött, amely még jobban kiemelte fantasztikus alakját. Alighanem a legöregebb londoniak sem emlékeznek arra, mikor bámulhatták meg ilyen nyíltan egy hercegné combjait.

„A tenyerese hihetetlen!”

– dicsérte meg Raducanu is a játékpartnerét, és ezúttal tényleg nem csak udvariaskodott, hiszen Katalin valóban ügyes teniszező. A brit sajtó ugyanakkor nemcsak a mérkőzésre, hanem a két hölgy öltözékére is kiemelten odafigyelt.

Katalin például Babolat ütővel játszott, és egy 90 fontba kerülő Poivre Blanc felsőt viselt, valamint egy 65 fontos szoknyát, a lábán pedig egy 130 fontot kóstáló The Roger cipőt hordott, amelyet a teniszcsillag Roger Federer tervezett.

A rendezvényt egyébként a brit teniszszövetség abból az alkalomból tartotta, hogy megünnepelje sportolói páratlanul sikeres szereplését az US Openen. Természetesen Katalin volt az első, aki gratulált Raducanunak a történelmi győzelemhez – a fiatal sportoló 1977 óta először nyert Grand Slam-tornát a briteknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás