promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Räikkönen rajongói jó híreket kaptak, míg Hamilton elég érdekes bejelentést tett
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kimi Räikkönen rajongói már nagyon várták, hogy újra a pályán láthassák a kedvencüket.

Az egyszeres világbajnok Kimi Räikkönen komoly elhatározásra jutott szeptember elején, mivel bejelentette, hogy végleg visszavonul a Forma-1-től. Az Alfa Romeo csapatát erősítő pilóta főleg azzal indokolta a döntést, hogy új dolgokat szeretne kipróbálni.

A rajongók egyértelműen pont emiatt minél többet szeretnék a pályán látni a kedvencüket, de sajnos Räikkönen koronavírus-fertőzés miatt a Holland és az Olasz Nagydíjon sem tudott rajthoz állni. A helyettesítője Robert Kubica.

Kimi Räikkönen közben a közösségi oldalán bejelentette, hogy teljesen felépült és Szocsiban ismét ott lesz az Alfa Romeo volánja mögött.

Közben a leglésebb vita még mindig arról megy, Lewis Hamilton, vagy Max Verstappen a hibás a múltkori balesetért.

Az Olasz Nagydíjon Hamilton éppen a maga gumijait egy körrel korábban lecserélő Verstappen elé jött be, a kanyarban a holland ráfutott riválisa autójára, és a kavicságyba lökte őt úgy, hogy a Red Bull átugratott a Mercedesen, és éppen a brit feje fölött állt meg. Ezzel mindkettejük számára véget ért a futam, a biztonsági autó pedig azonnal bement a pályára.

Hamilton érdekes bejelentést tett, mert gyakorlatilag sörözni hívta a holland riválisát, és kicsit nehezményezte, hogy Verstappen felé sem nézett az ütközés után.

„Nem látom okát annak, hogy miért ne ülhetnénk le sörözni. Amögött, amit mondunk és teszünk, van egy másik dimenzió is: az egymás iránti tisztelet, ami vagy van, vagy nincs. Engem Nelson Mandela mindig is inspirált. Huszonnyolc évet töltött el börtönben, majd amikor kiengedték, elment teázni azzal, aki a rácsok mögé juttatta”

- nyilatkozta a hétszeres világbajnok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás