promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A visszavonulásról már tudtunk, de Kimi Räikkönen újabb rossz hírrel sokkolta a rajongókat
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kimi Räikkönen úgy néz ki nem lesz ott az Olasz Nagydíjon sem.

Sokak kedvence, a finn Kimi Räikkönen még 2007-ben a Ferrarival nyert világbajnoki címet. Megfordult ugyebár a McLarennél, a Lotusnál, most pedig az Alfa Romeo csapatát erősíti.

Az autóversenyző még szeptember elején jelentette be, hogy visszavonul a Forma-1-től.

A posztjában leírta, hogy a döntést már régen meghozta, mivel új dolgokat szeretne kipróbálni. Köszöntet mondott a családjának, minden csapatnak, ahol szerepelt (anno még a Saubernél kezdett), és persze a rajongóknak, akik továbbra is imádják őt, na meg a különc stílusát.

Amikor visszavonul valaki, szeretnék a nézők minél többet a pályán látni az utolsó idényében, de ez sajnos nem fog összejönni. Kimi Räikkönen koronavírusos, és már a Holland Nagydíjon sem tudott versenyezni, helyette a lengyel Robert Kubica ugrott be.

A versenyzőnek két negatív tesztet kellene produkálnia, hogy ott lehessen az Olasz Nagydíjon, de a finn pilótának még egy se jött össze. Nagy rá az esély, hogy ismét Robert Kubica fogja helyettesíteni a világbajnokot.

Räikkönen közben igyekszik poénos videókkal feldobni a rajongók hangulatát.

Napokkal azután, hogy Kimi Räikkönen bejelentette visszavonulását, meghirdették első F1-es McLarenjét, ami valószínűleg így jóval többért fog elkelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás