promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Schumacher felesége elárulta, hogy mit mondott a férje a tragédia előtt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Schumacher című dokumentumfilm a Netflixen fog majd debütálni.

A Forma–1 hétszeres világbajnoka még 2013. decemberében szenvedett súlyos síbalesetet a franciaországi Méribelben. A szemtanúk beszámolói szerint Schumacher két sípályát összekötő részen egy kőnek ütközött, majd egy sziklán landolt. A kómából 2014. júniusában tudott felébredni, és az állapotáról jelenleg is vajmi keveset tudunk.

Az autóversenyző pályafutásáról a Netflix rakott össze egy dokumentumfilmet, aminek a premier előtti bemutatóján a német Bild is ott volt.

A lap leírta, hogy az alkotásban a pilóta felesége, Corinna Schumacher is megszólalt, aki elárulta, hogy a férjének igazából nem is volt kedve síelni aznap, amikor a tragédia bekövetkezett.

„Nem a legideálisabb a hó a síeléshez, átmehetnénk inkább Dubaiba”

- idézte a filmben Michael Schumacher szavait Corinna, aki a férje állapotáról is beszélt.

„Együtt élünk, folytatódik a terápia, és megteszünk mindent, hogy Michael jobban legyen. (…) Ő itt van, másmilyen, de velünk van és ez erőt ad mindannyiunknak”

Corinna Schumacher hozzátette, fontos számukra, hogy az egykori versenyző tovább élvezhesse a magánéletét.

Michael Schumacher fia, Mick is ott volt, amikor a baleset történt. Ő arról beszélt a filmben, hogy jó lenne, ha a Forma-1-es tapasztalatiról tudna beszélni az édesapjával. Ez is sokat elárul arról, hogy milyen állapotban van jelenleg a hétszeres világbajnok.

A dokumentumfilm szeptember 15-én debütál a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás