promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szalai Ádám játszhat Andorra ellen szerdán, de Gulácsi már nem lesz a keretben
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szalai Ádám újabb negatív koronavírus-tesztje miatt ott lesz a pályán a szerdai világbajnoki selejtezőn, de Gulácsi Péter visszautazott Németországba.

Az albánok elleni találkozón Gulácsi Péter megsérült, amikor összeütközött Bekim Balajjal, aki eltalálta a fejét, de szerdán már edzhet az RB Leipzig labdarúgócsapatában, akik a szombati Bayern München elleni rangadóra készülnek.

Willi Orbán a sárga lapos eltiltása miatt szintén már visszautazott a klubcsapatához, Szoboszlai Dominik azonban a keretben lesz az Andorra elleni mérkőzésen, mivel megkérte a klubot, hogy engedélyezzék neki a részvételt.

Szalai Ádámnak az angolok elleni meccs után pozitív lett a koronavírus-tesztje, így vasárnap lemaradt az albániai összecsapásról, amelyen társai így nélküle szenvedtek 1-0-s vereséget a vendéglátóktól.

A magyar szövetség keddi közlése alapján a három friss negatív tesztet produkáló Szalaira Andorra ellen már számíthat Marco Rossi szövetségi kapitány. Hozzátették: a mérkőzés előtt a nemzetközi szövetség által kötelezően előírt tesztek a magyar keretben számításba vett összes játékos, valamint a stábtagok esetében is negatívnak bizonyultak.

„Anglia ellen lehetett számítani a kudarcra, az Albánia elleni vereség sok kívánnivalót hagyott maga után, de a vereségekből sokkal többet lehet tanulni, mint a győzelmekből”

mondta Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint nem szabad lebecsülniük Andorrát.

Az Andorra elleni összecsapást a Puskás Arénában rendezik szerdán 20.45 órától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás